AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Arı Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal referandum sonrası memleketi Rize’ye gelmeyi ihmal etmiyor. TBMM çalışmalarından bulduğu zamanı memleketi Rize’ye gelerek değerlendiren Rize Milletvekili Hasan Karal hem bölgedeki yatırımları inceliyor hem de vatandaşlarla bir araya gelerek hasret gideriyor.

 AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal referandum sonrası memleketi Rize’ye gelmeyi ihmal etmiyor. TBMM çalışmalarından bulduğu zamanı memleketi Rize’ye gelerek değerlendiren Rize Milletvekili Hasan Karal hem bölgedeki yatırımları inceliyor hem de vatandaşlarla bir araya gelerek hasret gideriyor.



AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Arı Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti. Birlik Başkanı Abdülahmet Topçu ve İkinci Başkan Fevzi Civaoğlu ile birlikte Bal Dolum ve Paketleme Tesisi’ni ziyaret etti. Burada başkan Topçu’dan bilgiler alan Rize Milletvekili Hasan Karal “Arıcılardan gelen ballar tarım laboratuvarına gönderiliyor. Onay geldiği zaman bu balların bu tesiste dolumu yapılıyor ve arıcıya teslim ediliyor. Ağustos-Aralık ayları içerisinde günlük 2 ton dolum kapasitesi olan bu tesis sayesinde önemli çalışmalara imza atılıyor. Ben bu sayede bu sezonun arıcılarımız için verimli bir şekilde geçmesini diliyorum.” Dedi.

+
 
Karal, daha sonra Salarha Beldesi’ne gitti. Burada taksi durağına giderek taksici esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Referandum sonrası verdiği ziyaret sözünü gerçekleştiren milletvekili Karal’a, Salarha Beldesi referandumda gereken desteği verdiklerinden dolayı kendilerini mutlu hissettiklerini belirtti.

 
AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ziyaretlerine daha sonra Kendirli Beldesi’nde devam etti. Karal, burada Belediye Başkanı Alaattin Serdar, AK Parti Belde Başkanı İlyas Düveli ve Kendirli Belde sakinleri tarafından karşılandı. Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar referandumda % 83’lük bir oy oranıyla anayasa değişikliğine büyük bir destek sağladıklarını ve bu anlamda üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini ifade etti. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal burada yaptığı açıklamada “Kendirli’den böyle bir sonuç çıkacağını biliyorduk. Bunda haklı çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Anayasa değişikliğinin ilk sonuçlarını önümüzdeki Salı günü göreceğiz. Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanı’mız evine dönüyor. Partimize üye olacak Cumhurbaşkanı’mız hukuken ayrı olsa da gönülden birlikte olduğu partimizle artık resmen bir bağı olacak. Sonrasında 21 Mayıs’ta yapılacak olan olağanüstü kongrede liderimiz partimizin başına geçecek.” İfadelerini kullandı.



 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Türkiye Kart İle Ulaşım Dönemi Başlıyor
Ardeşen'deki 220 Yıllık Tarihi Merkez Camii Restorasyon Sonrası İbadete Açıldı
Rize İş ilanı
Rize-Artvin Havalimanı’na Bahreyn ve Ürdün’e Haftalık 7 Sefer Yetkisi
Rize İnstagram sayfaları