Adnan Akkaya'dan seçim değerlendirmesi

Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin 28 Nisan’da yapılacak kongresinde yeniden aday olan Başkan Adnan Akkaya, süreci değerlendirdi:

Sınırlı Sorumlu 53/8 Sayılı Pazar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin 28 Nisan’da yapılacak olan Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa yeniden aday olan Adnan Akkaya, süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Şu ana kadar 2 adayın seçim çalışması yaptığı olağan kongre öncesi yaşanan gelişmeleri değerlendiren Akkaya, “Seçim, demokrasilerde olması gereken bir kural. Görünen, kooperatif seçimlerine 2 adayla gidiyoruz. Bu süreç içerisinde, ben diğer aday arkadaşımızla da konuştum; küçük bir coğrafyada yaşayan insanlarız, günler gelir geçer, şunun şurasında kaldı 9 günlük bir zaman dilimi; 9 günden sonra biz yine aynı bölgede yaşayacağız. Ola ki dedim, seçim çalışmalarınızla bize tabii ki eleştiri getirin, sonuç itibariyle aday olmuşsunuz, belli bir şeyler vatandaşa söylemek zorundasınız. Ama bizi incitici, belden aşağı vurma olayı olmasın dedim. Ancak bu süreçte gördüğüm kadarıyla, belki aday arkadaşımızın kendisi değil ama birileri, ona yakınlık duyan, destek verenlerden böyle bir şeyler olduğunu duymak gerçekten bizleri de üzdü. Ama ben bunlara karşı cevap niteliğinde kasıtlı olarak onlara hiç bir şeyler söyleme düşüncesinde değilim. Biz kooperatif yönetimi olarak 7. yılımızı tamamladık. Bir dönem daha bu kuruma yönetici olarak aday olduk. Bizi insanların büyük bölümü zaten tanıyor. Kimiz, neyiz, 2006’da kurumun başına geldiğimizde kurum neydi, 2013’de nereye getirdik, bunu insanlar zaten gözlüyor. Ben bunun için insanlara bir daha kendimi anlatma ihtiyacı duymuyorum. Ama diğerleri de belli bir şablon içerinde kendilerini ifade ederken, az önce söylediğim ifadeleri kullanmaktan mutlaka uzak durmaları lazım. Bize atılan iftiralar var. Hakkımızda çok ciddi anlamda suçlamalar var ve bunları daha sonra açık bir şekilde açıklayacağım. Bu suçlamaları bize ifade edenlere bunu ispatlayamazlarsa müfterisiniz sözcüğünü kullanacağım. Daha da ileri gidebilirim. Bu suçlamalar devam ederse; ama tahmin ve ümit ediyorum ki bundan sonra konuşmalar biraz daha edep içerisinde olur ve insanlar birbirlerini daha iyi tanır. Bu gibi ifadelerin kullanılmasına üzülüyoruz. Hiçbir zaman da o düzeye inmeyeceğimizi belirtiyorum. Gayet soğukkanlı biçimde herhangi bir tarafa atıfta bulunmadan, suçlamadan seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Yeni dönemle ilgili proje bazındaki düşüncelerini de dile getiren Adnan Akkaya, “Kooperatifler belli bir noktaya kendini odaklar. İddia ediyorum bizim kooperatif gibi Karadeniz bölgesinde böyle bir kurum yok. Kurumsallaşmış durumdadır şu anda kooperatifimiz. Şu anda zirve noktasındadır. Zirveye gelmek ne kadar zor ise orada kalmak daha zordur. Biz bu konuma gelmiş durumdayız. Önümüzdeki yıllar için en baştaki amacımız bu varlığı sürdürmektir. İkinci bir düşünce de, ilçemizin sosyal ihtiyacına cevap verecek bir proje var kafamızda. Bunu da seçimden önce deklare edeceğiz.” diye konuştu.


İŞTE AKKAYA'NIN YENİ EKİBİ:

YÖNETİM KURULU ( ASIL )

1-ADNAN AKKAYA
2-HASAN ÖZKURT
3-OSMAN YOĞURTÇU
4-ADNAN PEHLİVANLAR
5-AYHAN TAN
6-ASIM APAYDIN
7-SALİM ÇAVUŞOĞLU
     
YÖNETİM KURULU (  YEDEK )

1-YAŞAR PARLAK
2-ALİ ŞİMŞEK
3-FUAT KANDEMİR
4-MUSTAFA KARAGÖZ
5-OSMAN ASAN
6-MUZAFFER AYDOĞDU
7-MUHAMMET KOCAMAN

DENETLEME KURULU  ( ASIL )

1-İBRAHİM TELATAR
2-MUSTAFA YILMAZ
3-MEHMET AKSU

DENETLEME KURULU ( YEDEK )

1-MUSTAFA BADOĞLU
2-ÖZCAN BAŞTOPÇU
3-SERKAN BALMUK


MERKEZ BİRLİĞİ ( ASİL )

1-ADNAN AKKAYA
2-OSMAN YILMAZ BAL
3-MAHİR BAKOĞLU
4-İSMAİL BAYRAM
5-MUHAMMET KÜTÜKBAŞ

 

MERKEZ BİRLİĞİ ( YEDEK )

1-EYÜP KOSANOĞLU
2-YUSUF ATAR
3-ÜMİT AKBAŞ
4-REMZİ ÜST
5-RECEP KESİCİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Şoke Eden Olay: Sakal-ı Şerif Kayıplara Karıştı
Rize'de Sıra Dışı Doğa Olayı: Eylül Ayında Armut Ağacı Çiçek Açtı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Palamut Tezgahlarda Krallığını İlan Etti: Bu Yıl Sofraları Şenlendirecek mi?