63 Aklı Karışık

Rize Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma gecesinde konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz , 63 aklı karışığın vatandaşlara bölünme sürecini yutturmaya çalıştıklarını söyledi.

Rize Ülkü Ocakları tarafından geçtiğimiz gece İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde “Sevdamız Türkiye” isimli birlik ve dayanışma gecesi düzenlerdi. Osman Öztunç ve Ali Kınık’ın konser verdiği gece Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Gecenin açılış konuşmasını Rize Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı   Recep Bakırcı yaptı. Bakırcı konuşmasında çözüm sürecine değinerek, “ Milletimizi bölmeye, kardeşliğimizi bitirmeye çalışanlara akıllarını başlarına almayı öneriyoruz.  Bu hain odakların akıl hocalarına daha son sözümüzü söylemediğimizi hatırlatmak istiyoruz.  İsimleriniz ne olursa olsun. Kimden güç alırsanız alın milletimizi bölmeye gücünüz yetmeyecek” dedi.
  Programda konuşan  Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz  ülkesini karşılıksız seven gençlerin ülkü ocakları çatısı altında yetiştiğini belirterek, “Ülkü ocakları dün olduğu gibi bugün de ülkemizin aydınlık yarınlarını oluşturacak nesilleri yetiştirmenin mücadelesini veriyor. Rabbimizin rızasını kazanmak, resulünün ahlakına sahip olmak gayretinde imanlı bir gençlik yetiştiriyor.  Ülkesini karşılıksız seven fedakar ve cefakar bir nesil Ülkü Ocakları çatısı altında yetişiyor.”dedi.
  63 AKLI KARIŞIK
  Kılavuz 63 aklı karışığın yurdu gezerek bölünme sürecini halka yutturmaya çalıştıklarını belirtip, “Ülkemiz son derece yanlış bir sürecin içerisindedir. Adına çözüm projesi denilen aslında üç-beş zavallıya teslim olmaktan başka bir anlama gelmeyen kirli bir oyun sergilenmek isteniyor. Binlerce yıllık kardeşlik hukukumuz ayrıştırılmayan, uzun bir geçmişe dayanan devlet geleneğimiz sabote edilmeye, milli ve manevi değerlerimizin içi boşaltılmaya çalışılıyor. Bu kirli emellerini gerçekleştirmek için 63 aklı karışık sözde akil görevlendirilmiştir. Bunlar ülkemizi gezmekte ve bölünme sürecini halkımıza yutturmaya çalışmaktadırlar.”dedi.
  Kılavuz, hainlerin hesabının ağır olacağını ifade edip, “Bu ihanet sürecine sadece Türk milliyetçileri karşı çıkmakta ve tepki göstermektedir. Hareketimize saldıran Başbakan iyi bilsin ki bizler kendileri gibi AKP taşeronu PKK işbirlikçileri değiliz. İhanet edenler unutmasında ki bir gün onların vereceği bir hesap vardır ve o hesap çok ağır olacaktır.”dedi.
  Geç saatlere kadar süren programı yüzlerce kişi izledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Şoke Eden Olay: Sakal-ı Şerif Kayıplara Karıştı
Rize'de Sıra Dışı Doğa Olayı: Eylül Ayında Armut Ağacı Çiçek Açtı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Palamut Tezgahlarda Krallığını İlan Etti: Bu Yıl Sofraları Şenlendirecek mi?