31 Mart 2014 tatil mi?

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 30 Mart yerel seçiminde oy sayımının geç saatlere kadar süreceği için okulların 31 Mart tarihinde tatil olacağını açıkladı. Seçim sonrası sınıfların yeniden eski haline getirilmesi için bir günlük süre gerektiğini kaydeden Avcı, okulların bir gün tatil edilmesi kararı aldıklarını kaydetti.

Ancak, memurlar için herhangi bir tatil söz konusu değil. Kamu görevlilleri ve diğer çalışanlar pazartesi günü normal mesailerine devam edecekler.

MEMURLAR- Milli eğitim Bakanlığı 31 mart pazartesi günü okulların tatil olacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Memurlar için herhangi bir tatil söz konusu değil. Kamu görevlileir ve diğer çalışanlar pazartesi günü normal mesailerine devam edeceklerdir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

MUHİTTİN BAYRAK: “RİZESPOR’UN HAKKI GASP EDİLDİ, BU DÜZEN ARTIK SON BULMALI!”
Nesine 3. Lig: Amasyaspor: 3 - Çayelispor: 1
Çaykur Çay Tohumu yağı üretmeye başladı
Rize’de Binanın Giriş Katında Yangın çıktı
RİZE-ANTALYA UÇUŞLARI DEVAM EDECEK