ZONGULDAK'IN ALAPLI İLÇESİNDE DOĞADAN TOPLADIKLARI MANTARI TÜKETEN ŞERİFE YAMAN KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBEDERKEN YOĞUN BAKIMA ALINAN KIZI HÜLYA YAMAN'IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde doğadan topladıkları mantarı tüketen Şerife Yaman kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken yoğun bakıma alınan...

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde doğadan topladıkları mantarı tüketen Şerife Yaman kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken yoğun bakıma alınan kızı Hülya Yaman'ın tedavisi sürüyor.

İlçede yaşayan Şerife Yaman ile kızı Hülya Yaman mantar toplamak için ormanlık alana gitti. Daha sonra eve döndükten sonra pişirdikleri mantarı yiyen anne kızda bir süre sonra karın ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler görülmeye başladı. Durumun bildirilmesi üzerine anne ve kızı Yaman ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından anne Yaman İstanbul'da, kızı Hülya ise Sakarya'da özel bir hastaneye sevk edildi.

Tedavi altına alınan Şerife Yaman yaşam mücadelesini kaybederken Hülya Yaman'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Zonguldak’ta Yolcu Midibüsü Devrildi: 9 Yaralı
Balıklar Derelerle Buluştu
Elektrik Kontağından Çıkan Yangında 2 Daire Ve Çatı Kullanılmaz Hale Geldi
18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Oğlundan Sonra Gelini De Tutuklandı
Doğu Karadeniz'de Kahverengi Kokarca İle Mücadele Sürüyor