Yakutiye’de “kar Tanesi” Projesiyle Öğrenciler Kayak Sporuyla Buluşuyor

YAKUTİYE KAYMAKAMLIĞI VE ERZURUM KAYAK KULÜBÜ İŞ BİRLİĞİYLE HAYATA GEÇİRİLEN KAR TANESİ KAYAK PROJESİ, ÖĞRENCİLERİ KAYAK SPORUYLA TANIŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Yakutiye Kaymakamlığı ve Erzurum Kayak Kulübü iş birliğiyle hayata geçirilen Kar Tanesi Kayak Projesi, öğrencileri kayak sporuyla tanıştırmaya devam ediyor.

Her hafta farklı bir okuldan seçilen öğrenciler, temel kayak eğitimi alarak hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de sporla tanışma fırsatı buluyor. Bu haftaki etkinliğin konukları, Dumlu İlkokulundan 30 öğrenci oldu. Eğitim sonunda başarılı bir şekilde kursu tamamlayan öğrencilere sertifika ve madalya verildi.

Proje, öğrencilerin kayak sporuna olan ilgisini artırmayı, onları sporu bir yaşam biçimi olarak benimsemeye teşvik etmeyi amaçlıyor. Projenin devamında her hafta başka bir okuldan öğrenciler kayak yapmanın keyfini yaşayacak. Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım ve Türk Kayak Vakfı Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, projeye verdikleri destekle öğrencilerin hayallerine dokunmaya devam ediyor. Projeye destek veren tüm kurum ve yetkililere teşekkür eden organizasyon yetkilileri, sporun hem fiziksel hem de zihinsel faydalarına dikkat çekerek bu tür projelerin önemini vurguladılar. Kar Tanesi Kayak Projesi, Erzurum'un kış sporları merkezi olma vizyonuna katkıda bulunurken, çocukların sporla iç içe bir geleceğe adım atmalarını sağlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Kocaeli’de 12 Gündür Devam Eden Gaz Yangını: Afad Ekipleri Ölçüm Yaptı
Öğrenci Servisi İle Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 10 Yaralı
Çorum’da Kapatılan Hayvan Pazarları Yeniden Açılıyor
Kastamonu Üniversitesi’nde Uluslararası Ticaret Ve Lojistik Bölümü Akredite Edildi
Cinayet Gibi Kaza: Minibüsün Çarptığı Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti