Rektör Ünal’dan Bağışçıya Vefa

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, üniversitenin bağışçılarından Akif Arslan'la iş yerinde bir araya geldi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, üniversitenin bağışçılarından Akif Arslan'la iş yerinde bir araya geldi.

Bafra merkezindeki iş yerini ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ünal, yaptıkları bağışlar ve OMÜ'ye duydukları güven için bağışçı Akif Arslan ve ailesine, üniversite adına şükranlarını sundu.

Yapılan bağışların Samsun ve bölge açısından çok önemli olduğuna ve katma değer oluşturduğuna dikkat çeken Rektör Ünal, OMÜ'nün de bu güveni boşa çıkarmamak için canla başla çalıştığını vurguladı.

"OMÜ'nün vizyon ve misyonunda gelecek ve yatırım odak nokta olarak yer alıyor"

OMÜ'nün vizyon ve misyonunda geleceğin ve yatırımın odak nokta olarak yer aldığına işaret eden Rektör Ünal, gösterilen fedakârlığın da bu amaca hizmet ettiğinin altını çizerek Arslan ailesine minnettar olduklarını dile getirdi.

"Bu emeklerin yakın gelecekte karşılık bulacağına inanıyoruz"

OMÜ'nün, Türkiye'nin köklü üniversitelerinden biri olduğuna vurgu yapan bağışçı Akif Arslan ise ailece üniversiteye bağış yapmaktan duydukları memnuniyet ve mutluluğu ifade ederek bu bağışlarla Türkiye'nin bilimi, teknolojisi ve kültürüne, dolayısıyla da yarınlarına yatırım yaptıklarını kaydetti.

Bağışın ve paylaşmanın, en önemli erdemlerin başında geldiğini belirten Akif Arslan, OMÜ'ye güvendiklerini ve yakın gelecekte bu emeklerin karşılık bulacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Rektör Ünal, bağışçı Akif Arslan'a Üniversitenin sembolik olarak vefasını simgeleyen hediyeleri takdim etti.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Feci Traktör Kazası Kamerada: 1 Ölü 1 Yaralı
Zonguldak’ta Yolcu Midibüsü Devrildi: 9 Yaralı
Balıklar Derelerle Buluştu
Elektrik Kontağından Çıkan Yangında 2 Daire Ve Çatı Kullanılmaz Hale Geldi
18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Oğlundan Sonra Gelini De Tutuklandı