Pınar Kaynak Cinayetinin Tutukluları Güvenlik Nedeniyle Farklı İllere Nakledildi

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi'nde 15 Ağustos 2017'de bir çocuk annesi 24 yaşındaki Pınar Kaynak'ın öldürülmesinden sorumlu oldukları...

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi'nde 15 Ağustos 2017'de bir çocuk annesi 24 yaşındaki Pınar Kaynak'ın öldürülmesinden sorumlu oldukları şüphesiyle tutuklanan şüpheliler bulundukları cezaevinden farklı illerdeki cezaevlerine nakledildiler.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ile Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekipleri faili meçhul olarak kalan Pınar Kaynak cinayetini mayıs ayında aydınlatmış, Pınar Kaynak'ın üzerinden alınan sperm örneğiyle Mustafa G.'den alınan örneklerin uyuştuğunu tespit etmiş ve Mustafa G. ile birlikte Necati P.'yi yakalayarak gözaltına almıştı.

Cinayeti işlediği şüphesiyle gözaltına alınan Mustafa G. ve Necati P., çelik yelek giydirilerek yüksek güvenlik altında Trabzon Adliyesi'ne sevk edilmiş, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak Trabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilmişti.

Yargılanmalarına henüz başlanmayan tutuklu sanıklar, güvenlik gerekçesiyle farklı illerdeki cezaevlerine gönderildi. Trabzon'da tutuklu bulunan Mustafa G. Batman M Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na, Necati P. ise Iğdır S Tipi Kapalı Ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi.

İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Avlanabilir Boyuttan Küçük Kasalarca Lüfer Balığı Yakalandı: 4 Kişiye Binlerce Lira Ceza Kesildi
Kastamonu’da Mantar Yiyen Yaşlı Çift Zehirlendi
Bolu Dağı’nda Göz Gözü Görmüyor: Görüş Mesafesi 20 Metre
Amasya’da Trafiğe Kapalı Alana Giren Alkollü Sürücünün Otomobili Merdivende Asılı Kaldı
Feci Traktör Kazası Kamerada: 1 Ölü 1 Yaralı