Ordu'daki polis şehit eden zanlı suç makinesi çıktı

ORDU'DA UYGULAMA ESNASINDA EKİPLERİN "DUR" İHTARINA UYMAYARAK ASTSUBAYA ÇARPARAK ŞEHİT OLMASINA NEDEN OLAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ. SÜRÜCÜNÜN, 22 SUÇ KAYDININ OLDUĞU, UYUŞTURUCU MADDE KULLANMAKTAN SABIKALARININ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Ordu'da uygulama esnasında ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak astsubaya çarparak şehit olmasına neden olan motosiklet sürücüsü, adliyeye sevk edildi. Sürücünün, 22 suç kaydının olduğu, uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkalarının olduğu öğrenildi.

Olay, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi Ordu-Giresun karayolu üzerinde 18 Eylül 2024 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uygulama yapıldığı esnada 07 GU 227 plakalı motosiklet sürücüsü Adem Topçu (27), jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak, hızlanarak kaçmaya çalıştı. Bu esnada hızlı olan ve farklı bir suçtan ehliyetine el konulan motosiklet sürücüsü Adem Topçu, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır'a (27) çarptı. Kazada ağır yaralanan Çangır, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

22 adet suç dosyasının olduğu öğrenildi

Motosiklet sürücüsü Adem Topçu'nun, 22 adet çeşitli suçlardan kaydının olduğu, bunlardan büyük bir kısmının plakaya yazılan cezalar olduğu ve önceden de uygulama noktalarından kaçtığı öğrenildi. Uyuşturucu madde kullanmak ve alkollü motosiklet kullanmak suçlarından da kaydının olduğu öğrenilen sürücünün, sosyal medya hesaplarında ise çok sayıda tehlikeli motosiklet kullanma videolarının olduğu, trafik kazasının yaşandığı gün hızlı ve tehlikeli motosiklet kullandığı ayrıca bu nedenle trafikteki başka bir sürücü ile tartıştığı ileri sürüldü.

Adliyeye sevk edildi

Kazada kendisi de yaralanan motosiklet sürücüsü Adem Topçu, tedavi gördüğü Ordu Devlet Hastanesi'ndeki işlemlerinin ardından karakola götürüldü. Sağ kolunun sargılı olduğu görülen Topçu, karakoldaki işlemlerinin ardından Ordu Adliyesi'ne sevk edildi.

Şahsın adliyedeki işlemleri sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ordu Haberleri

Astsubaya Çarparak Şehit Eden Motosiklet Sürücüsü Tutuklandı
Ordu Kivisinde Rekolte Düştü, Fiyat İkiye Katlandı
Orduda bir ev kadını 1 inekle başladı 20 inekle tek başına uğraşıyor
Palamut Fiyatları 150 Liraya Yükseldi
Kapanmayan ‘makam’ Kapısı