KÖRFEZ TİCARET ODASI'NIN PİLOT OKULU KÖRFEZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN ÖĞRENCİLERİ DEPREMZEDELER İÇİN SOBA ÜRETMEYE BAŞLADI

Körfez Ticaret Odası'nın pilot okulu Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrencileri depremzedeler için soba üretmeye başladı.

Körfez Ticaret Odası'nın pilot okulu Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin öğrencileri depremzedeler için soba üretmeye başladı.

Körfez Ticaret Odası'nın 2018 yılından bu yana pilot okulu olan ve pek çok başarıya imza atan Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili vuran depremlerden etkilenen afetzedeler için soba üretimine başladı. Sac varilden üretilecek olan sobaların deprem bölgesindeki ısınma sorununun bir kısmına çözüm getirmesi bekleniyor. Körfez Kalburcu köyü sakinlerinin yapacağı odun yardımı ile birlikte ürünlerin deprem bölgesine götürülmesi sağlanacak.

Öğrencileri tebrik eden Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, "Onlarla gurur duyuyoruz. 2018 yılından bu yana destek verdiğimiz okulumuz depremzedeler için sac varilden soba üretecekler. Bu dayanışmanın en doğru örneğidir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Zonguldak’ta Yolcu Midibüsü Devrildi: 9 Yaralı
Balıklar Derelerle Buluştu
Elektrik Kontağından Çıkan Yangında 2 Daire Ve Çatı Kullanılmaz Hale Geldi
18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Oğlundan Sonra Gelini De Tutuklandı
Doğu Karadeniz'de Kahverengi Kokarca İle Mücadele Sürüyor