KÖRFEZ BELEDİYESİ TARAFINDAN KAHRAMANMARAŞ'A GÖNDERİLEN GEZİCİ İKRAM ARACIYLA VATANDAŞLARA BARDAK ÇORBA VE ÇAY İKRAMINDA BULUNULUYOR

Körfez Belediyesi tarafından Kahramanmaraş'a gönderilen gezici ikram aracıyla vatandaşlara bardak çorba ve çay ikramında bulunuluyor.

Körfez Belediyesi tarafından Kahramanmaraş'a gönderilen gezici ikram aracıyla vatandaşlara bardak çorba ve çay ikramında bulunuluyor.

Körfez Belediyesi Kahramanmaraş'ta yardım seferberliği başlattı. Bölgeye gönderilen gezici ikram aracı, Kahramanmaraş'ın birçok noktasında günlük 3 bin bardak çorba ve çay ikramında bulunuyor. İkram aracı içerisinde hazırlanan çorba ve çaylar, kentin birçok noktasında vatandaşlara ulaştırılıyor. Kahramanmaraş Aslanbey köyünde depremzedeleri ziyaret eden Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, "Kent merkezinde ekiplerimiz temizlik, gıda dağıtımı, çadır kurulu gibi görevleri yürütüyor. Bizler de köylerimizi gezerek hem eksiklikleri yerinde görüyoruz hem de neler yapabiliriz buna bakıyoruz. Vatandaşlarımızla da sohbet ediyoruz. Tüm imkanlarımızla sizi mutlu edebilmek için yanınızdayız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Zonguldak’ta Yolcu Midibüsü Devrildi: 9 Yaralı
Balıklar Derelerle Buluştu
Elektrik Kontağından Çıkan Yangında 2 Daire Ve Çatı Kullanılmaz Hale Geldi
18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Oğlundan Sonra Gelini De Tutuklandı
Doğu Karadeniz'de Kahverengi Kokarca İle Mücadele Sürüyor