AK Parti Kızılcaham kampının perde arkasından çarpıcı bilgiler geliyor. Bunlardan birisi de Başbakan Erdoğan'la, Amerikan Başkanı Obama arasında yaşanan restleşme.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, kampta milletvekillerine hitap ederken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama arasındaki ilginç bir diyaloğu aktardı.
Amerikan Başkanı'nın "İran'ı koruyorsunuz" itamı üzerine Başbakan'ın "Siz de İsrail'in avukatlığını yapıyorsunuz" dediğini aktaran Davutoğlu, Erdoğan'ın tatlı sert üslubuyla Amerikan Başkanı'na rest çektiğini söyledi.
Kampta ilk kez milletvekili seçilenlere bazı ilginç taktik, tüyolar da verildi. AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin yeni vekillere, "Genel Kurul'da laf atmaktan çekinmeyin ama laf atarken de karşınızdakine koz vermeyin. Onların insicamını bozun ama hakaret de etmeyin" dediği öğrenildi.
İlk yorum yazan siz olun
Karadeniz Haberleri
Bolu Dağı Beyaz Örtüyle Kaplandı
Aşkale’de Kar Yağış Etkili Oldu
Türkiye’nin Önemli Ceviz Üretim Merkezini Zirai Don Vurdu
Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Ve Sis Etkili Oluyor: Görüş Mesafesi 20 Metreye Düştü
Bahar Ayında Şehir Merkezinde Lapa Lapa Kar: "sabah Güneş Vardı Şimdi Kar Yağıyor"