Doğu Karadeniz’de Kar Yağışı Nedeniyle 209 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ'NDE GEÇTİĞİMİZ HAFTA SONU ETKİSİNİ GÖSTEREN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE 209 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Geçtiğimiz hafta sonu Doğu Karadeniz Bölgesi'nde etkisini gösteren yoğun kar yağışı, 209 köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karadeniz'in Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Rize illerinde etkili olan kar yağışı, birçok köy yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Artvin:
Artvin'in Ardanuç ilçesinde 19 köy yolunun kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanırken, merkezde ve diğer ilçelerde herhangi bir köy yolunda ulaşım sorunu yaşanmıyor.

Rize:
Rize'de Çamlıhemşin'de 7, İkizdere'de ise 22 olmak üzere toplam 29 köy yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanırken, diğer bölgelerde ulaşımın normal seyrinde devam ettiği belirtiliyor.

Giresun:
Giresun'da da etkili olan kar yağışı sonrası Alucra'da 1, Çamoluk'ta 16, Dereli'de 25, Keşap'ta 1 ve Şebinkarahisar'da 19 olmak üzere toplam 62 köy yolu ulaşıma kapandı.

Gümüşhane:
Gümüşhane'de merkezde 25, Kelkit'te 15, Köse'de 8, Kürtün'de 8, Şiran'da 43 olmak üzere toplam 99 köy yolu kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanırken, ekiplerin kapalı köy yollarını açma çalışmaları devam ediyor.

Trabzon:
Trabzon'da ise özellikle iç kesimlerde etkili olan kar yağışına rağmen ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmıyor. Ekipler, bölgedeki kar yağışına karşı hazırlıklı bir şekilde mücadele ediyor ve kapalı yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgede etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşım sorunlarının giderilmesi amacıyla ekiplerin koordineli bir şekilde çalıştığı belirtilirken, sürücülere dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları konusunda uyarıda bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Doğu Karadeniz'de Kahverengi Kokarca İle Mücadele Sürüyor
18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Gelini De Gözaltına Alındı
Otel Restoranında Silahlı Kavga: 2 Yaralı
120 Bin Tl’lik Sahte Altın Bozduran Şüpheliler Yakayı Ele Verdi
Karabük’te 6 Araçlı Zincirleme Trafik Kazası: 4 Yaralı