DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ'NDE DEVAM EDEN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE 264 KÖY VE MAHALLE YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde devam eden kar yağışı nedeniyle 264 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde devam eden kar yağışı nedeniyle 264 köy ve mahalle yolu ulaşıma kapandı.

Doğu Karadeniz Bölgesi'ndeki Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon'da etkili olan kar yağışı sebebiyle birçok köy ve mahalle yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Doğu Karadeniz'de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Trabzon'un Araklı ilçesinde 2, Çaykara ilçesinde 6, Hayrat ilçesinde 3, Köprübaşı ilçesinde 2, Tonya ilçesinde 16 olmak üzere 29 mahalle yolu kar nedeniyle ulaşıma kapanırken; Gümüşhane'de ise kapalı yolu bulunmuyor.

Giresun'da etkili olan kar yağışı sonrası merkezde 18, Bulancak ilçesinde 6, Çanakçı ilçesinde 10, Dereli ilçesinde 17, Doğankent ilçesinde 3, Espiye ilçesinde 20, Eynesil ilçesinde 9, Görele ilçesinde 37, Güce ilçesinde 1, Keşap ilçesinde 11, Tirebolu ilçesinde 19 ve Yağlıdere ilçesinde 12 olmak üzere toplam 163 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor.

Rize'de ise merkezde 1, Ardeşen ilçesinde 3, Çamlıhemşin ilçesinde 7, Fındıklı ilçesinde 1 ve İkizdere ilçesinde de 15 olmak üzere toplamda 27 köy yolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı.

Artvin'de de merkezde 5, Ardanuç ilçesinde 9, Arhavi ilçesinde 5, Borçka ilçesinde 9, Murgul ilçesinde 2, Şavşat ilçesinde 8 ve Yusufeli ilçesinde 7 olmak üzere toplamda 45 köy yoluna kar nedeniyle ulaşım sağlanamazken, Artvin İl Özel İdaresi 32 ekip ve 61 personel ile yolları tekrar ulaşıma açmak için çalışmalarını sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Zonguldak’ta Yolcu Midibüsü Devrildi: 9 Yaralı
Balıklar Derelerle Buluştu
Elektrik Kontağından Çıkan Yangında 2 Daire Ve Çatı Kullanılmaz Hale Geldi
18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Oğlundan Sonra Gelini De Tutuklandı
Doğu Karadeniz'de Kahverengi Kokarca İle Mücadele Sürüyor