BOLU'NUN İZZET BAYSAL CADDESİ'NDE GECE SAATLERİNDE BİR ARAYA GELEREK, GAZZE'DE HASTANELERE YÖNELİK YAPILAN SALDIRILARI SLOGANLARLA KINAYAN ONLARCA KİŞİ CADDEYİ İNLETTİ

Bolu'nun İzzet Baysal Caddesi'nde gece saatlerinde bir araya gelerek, Gazze'de hastanelere yönelik yapılan saldırıları sloganlarla kınayan onlarca kişi caddeyi...

Bolu'nun İzzet Baysal Caddesi'nde gece saatlerinde bir araya gelerek, Gazze'de hastanelere yönelik yapılan saldırıları sloganlarla kınayan onlarca kişi caddeyi inletti.

Bolu'da gece saatlerinde birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaşların katılımıyla Filistin'e destek için yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe gece saatlerinde vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi. Demokrasi Meydanı'nda başlayan ve onlarca kişinin katıldığı yürüyüşte grup, tekbir getirip sloganlar atarak İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

İzzet Baysal Caddesi'ni sloganlarla inleten onlarca kişi, İsrail'in hastanelere yönelik yaptığı saldırıları kınadı. Hayatını kaybeden Filistinliler için dualar edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Elektrik Kontağından Çıkan Yangında 2 Daire Ve Çatı Kullanılmaz Hale Geldi
18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Oğlundan Sonra Gelini De Tutuklandı
Doğu Karadeniz'de Kahverengi Kokarca İle Mücadele Sürüyor
18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Gelini De Gözaltına Alındı
Otel Restoranında Silahlı Kavga: 2 Yaralı