BOLU'NUN DOĞA HARİKASI ABANT GÖLÜ MİLLİ PARKI'NDA SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ YERİNİ KAR YAĞIŞINA BIRAKTI

BOLU'NUN DOĞA HARİKASI ABANT GÖLÜ MİLLİ PARKI'NDA SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞ YERİNİ KAR YAĞIŞINA BIRAKTI

Bolu'nun muazzam güzellikteki Abant Gölü Milli Parkı, sabah saatlerinden itibaren sağanak yağışın etkisi altına girdi ve öğle saatlerinde kar yağışına dönüştü.

Abant Gölü Milli Parkı'nda sabahın erken saatlerinde başlayan sağanak yağış, öğle saatlerine kadar devam etti. Ancak, hava koşullarının değişimiyle birlikte sağanak yağış yerini kar yağışına bıraktı. Bölgede etkili olan kar yağışı, yeşil alanları beyaz bir örtüyle kapladı. Kar yağışının akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Ayrıca, hafta sonunda Abant bölgesinde kar yağışının yoğun bir şekilde devam etmesi tahmin ediliyor. Bu doğa harikası bölgede beyaz bir peri masalı atmosferi oluşturarak ziyaretçilerini büyüleyecek. Hava durumu ve kar yağışının devam eden etkisiyle ilgili güncel bilgileri takip etmek önemli olacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Doğu Karadeniz'de Kahverengi Kokarca İle Mücadele Sürüyor
18 Yıl Önce Kaybolan Kadının Gelini De Gözaltına Alındı
Otel Restoranında Silahlı Kavga: 2 Yaralı
120 Bin Tl’lik Sahte Altın Bozduran Şüpheliler Yakayı Ele Verdi
Karabük’te 6 Araçlı Zincirleme Trafik Kazası: 4 Yaralı