ARTVİN'DE ÖNCEKİ GÜN ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI 73 KÖY YOLUNU ULAŞIMA KAPATIRKEN, EKİPLER YOL AÇMA ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

ARTVİN'DE ÖNCEKİ GÜN ETKİLİ OLAN KAR YAĞIŞI 73 KÖY YOLUNU ULAŞIMA KAPATIRKEN, EKİPLER YOL AÇMA ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

Artvin'de önceki gün etkili olan yoğun kar yağışı, 73 köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karla mücadele ekipleri, yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ardanuç ilçesinde 8, Şavşat'ta 48, Yusufeli'nde 11 ve Borçka Camili bölgesinde 6 köy olmak üzere toplamda 73 köy, kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekipleri, kapanan yolları açmak için çalışmalarına hız verdi. İl genelinde etkisini sürdüren kar yağışının, özellikle dağlık bölgelerde zorlu koşullara neden olduğu belirtiliyor.

Aynı zamanda, Artvin Ardahan karayolu Sahara Geçidi'nde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapatılan yol, Karayolları Genel Müdürlüğü ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda yeniden trafiğe açıldı. Ancak, ağır taşıtlar için zincir donanımının zorunlu olduğu belirtilerek sürücüler uyarıldı.

Kar yağışının devam ettiği bölgede, karla mücadele ekipleri ve karayolu yetkilileri, yol durumunu kontrol etmek ve gerekli önlemleri almak adına çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Ordu’da Domuzlar Şehir Merkezine İndi
Samsun’da 177 Bin Adet Kaçak Makaron Ve 350 Kilo Tütün Ele Geçirildi
Karadeniz’de Korkutan Görüntü
Kar Yağışını Çiftetelli Oynayarak Kutladılar
Doğu Karadeniz İçin Yoğun Kar Uyarısı