20 ton balığın yakalandı

Karadeniz’e açılan Tekirdağlı balıkçılar, tek atışta 20 ton sarıkanat yakaladı. Balıkların yakalanıp tekneye çıkarıldığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinden balıkçı tekneleriyle yola çıkıp, İstanbul Boğazı'ndan geçtikten sonra Karadeniz’e açılan balıkçılar tonlarca sarıkanat yakaladı. Denize bırakıldıktan bir süre sonra balıkçılar tarafından tekneye çekilen ağlar, sarıkanat ile dolup taştı. Balık dolan ağlar güçlükle tekneye çekildi. Balıkların tekneye alınması ve kasalara doldurulması ise amatör kameralara yansıdı. 13-14 kiloluk bin 500 adet kasaya konulan balıkların yaklaşık 20 ton olduğu öğrenildi.
Karacılar balıkçı teknesinin kaptanı İdris Şeremet, “Ağlarımızı güçlükle çektikten sonra teknemiz balık doldu. Teknede adım atılacak yer kalmadı. Balıklarımızı kasaladık. Yaklaşık bin 500 kasa sarıkanat balığı çıktı” dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Ordu’da Domuzlar Şehir Merkezine İndi
Samsun’da 177 Bin Adet Kaçak Makaron Ve 350 Kilo Tütün Ele Geçirildi
Karadeniz’de Korkutan Görüntü
Kar Yağışını Çiftetelli Oynayarak Kutladılar
Doğu Karadeniz İçin Yoğun Kar Uyarısı