Artvin’de yılanın balık avı görüntülendi

Artvin’de dere suyundan balık avlayan yılan görüntülendi. Avladığı balığı metrelerce ağzıyla taşıyan yılan, daha sonra avını yemek için gözden kayboldu.

Artvin’in Çoruh nehrinin bağlantı kollarından biri olan Naşop deresinde, rafting parkuru için çalışma yapan Artvin İl Özel İdaresi Turizm Koordinatörü İçmimar Suat Çelik, ilginç bir olaya tanıklık etti. Derede suyun içinde balık avlayan yılan, yakaladığı avını metrelerce ağzıyla taşıdı.
Suyun içinde ve suyun dışında avını taşıyan yılan daha sonra yemek için gözden kayboldu. Çelik, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşınca büyük ilgi gördü.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

Tekkale Köyünü Tehdit Eden Kayalar İçin Tel Örgü Çözüm
Hopa-borçka Kara Yolu Yoğun Kar Nedeniyle Ulaşıma Kapandı
Şavşat’ın Maden Köyü Geleneksel Ahşap Mimarisi Ve Doğal Güzellikleriyle Büyülüyor
Yusufeli Yüncüler Köyü Yaylası’ndan Kar Manzaraları
Misafirperver Karadeniz İnsanı Tek Tekerle Dünyayı Gezen Turisti Evinde Ağırladı