Artvin Valisi Ünsal Taşkın Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

ARTVİN VALİSİ VALİ ÜNSAL, "İLİMİZ GENELİNDE VE ARHAVİ İLÇEMİZDE MEYDANA GELEBİLECEK ACİL DURUMLARA HIZLI VE ETKİLİ MÜDAHALE EDEBİLMEK İÇİN TÜM ÖNLEMLERİ ALMIŞ BULUNUYORUZ. HALKIMIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN EKİPLERİMİZ TİTİZLİKLE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR DEDİ

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, sağanak yağış sonrası sel ve su taşkınlarının yaşandığı Arhavi ilçesinde incelemelerde bulundu.

Artvin'de etkili olan şiddetli yağışlar Hopa ve Arhavi ilçelerinde sel ve su taşkınlarına neden oldu. Arhavi ilçesinde aşırı yağışlar sonucu debisi yükselen Kapisre Deresi'nde ani taşkınları önlemek amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Artvin Valisi Cengiz Ünsal, yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri sonrası açıklamada bulunan Vali Ünsal, "İlimiz genelinde ve Arhavi ilçemizde meydana gelebilecek acil durumlara hızlı ve etkili müdahale edebilmek için tüm önlemleri almış bulunuyoruz. Halkımızın güvenliği için ekiplerimiz titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Muhtemel yeni yağış ve taşkın risklerine karşı tüm birimlerimizle teyakkuz halindeyiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

Arsiyan Yaylasında Anne Ve Yavru Boz Ayı Turistlerin Kamerasına Takıldı
Artvin Valisi değişti, Uşak Valisi Turan Ergün, Artvin Valiliğine atandı
Artvin’de Şiddetli Yağış Sonrası Taşan Dereler Çoruh Nehriyle Böyle Buluştu
2021 Yılına Göre Daha Fazla Yağış Aldı Ancak Bu Kez Korkulan Olmadı
Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim: "köy Yollarımızda Büyük Tahribat Var"