Araçlarının Arkasına Bağladıkları Şambrel İle Kayarak Eğlendiler

ARTVİN'İN YUSUFELİ İLÇESİNDE BİR GRUP ARKADAŞ ARAÇLARIN ARKASINA TAKTIKLARI ŞAMBRELLE İLE KAYARAK DOYASIYA EĞLENDİLER

Artvin'in Yusufeli ilçesinde bir grup arkadaş araçların arkasına taktıkları şambrelle ile kayarak doyasıya eğlendiler.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, ilçe halkına hem zorluklar hem de keyifli anlar yaşattı. Karın beyaza bürüdüğü Tekkale köyü yolunda bir grup macera tutkunu, karın tadını doyasıya çıkarmak için ilginç bir yöntemle eğlendi.

Rafting Antrenörü Oktay Alkan ve arkadaşı Kayhan Sazak, arazi araçlarının arkasına iple bağladıkları şambreller ile kaydılar. Kar üstünde hızla kayan ekip, hem eğlenceli görüntüler oluşturdu hem de kış mevsimine farklı bir heyecan kattı.

Oktay Alkan, bu etkinliği bir gelenek haline getirdiklerini belirterek "Kar yağışını fırsata çevirmek istedik. Arazi aracımız ve şambrellerle hem eğlendik hem de güzel vakit geçirdik. Bu tür etkinlikler kış aylarını daha keyifli hale getiriyor" dedi.

Kayhan Sazak ise doğanın sunduğu bu güzellikleri her fırsatta değerlendirmek gerektiğini ifade ederek, herkesi Yusufeli'nin kış manzarasını görmeye davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Artvin Haberleri

Artvin’de Heyelan Anı Kameraya Yansıdı: İş Makinesi Saniyelerle Kurtuldu
Macahel Vadisi’nde Çığ Ve Heyelan Aynı Anda Meydana Geldi
Artvin’de Çıkan Yangından Ahşap Ev Kullanılamaz Hale Geldi
Türkiye’nin Tek Biyosfer Rezerv Alanı Macahel’de Nisanda Kar Yağdı
Prof. Dr. İbrahim Aydın Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörlüğüne atandı