Eski Başhekimden Önemli Uyarı

Eski Başhekimden Önemli Uyarı

Rize'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı sık sık uyarılarda bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Türüt, yeniden uyarıda bulundu. 

RTEÜ Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eski Başhekimi Prof. Dr. Hasan Türüt, kentte Kovid-19 vaka artışlarının günden güne artması nedeniyle bir kez daha uyarılarda bulundu.


Prof. Dr. Türüt, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda, koronavirüs salgınına yeterli özenin gösterilmediğini, bu nedenle Kovid-19'un Rize'nin her yerinde görülmekte olduğunu kaydederek, " Daha fazla üzülmeden daha fazla ciddiyet, daha fazla hassasiyet" dedi.


"ZOR GÜNLER..." başlığıyla yayımladığı paylaşımda Türüt, şunları kaydetti: "Etrafımda, telefonumum hemen diğer ucunda Corona, Corona, Corona....Bizim de başımıza gelebilir mi? Evet tabi ki. Ancak en kritik ve belki hepimizin gözden kaçırmayı ısrarla sürdürdüğü nokta şu; örneğin hız sınırlaması 90 olan bir yolda sen 150 ile gidip bir can kaybına yol açarsan beşeri hukuk sisteminde aldığın ceza mı yoksa ilahi huzurda alacağın ceza mı daha önemli (inananlar için tabi). Bu corona işi de böyle malesef. Her an önlem almak boynumuzun borcu, Allah katında vebalimiz. Var mı önlemleri bilmeyen bir Allah'ın kulu etrafta. Herkes biliyor ama yeterli özeni göstermiyor. Artık Corona Rizenin her yerinde. Daha fazla üzülmeden daha fazla ciddiyet, daha fazla hassasiyet, haydi Rizem"

turut-koronaya-karsi-uyardi-artik-corona-rizenin-her-yerinde.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum