Zerdeci; ABD şimdi ektiğini biçiyor

Zerdeci; ABD şimdi ektiğini biçiyor

"Amerika yıllardan beri dünyanın dört bir yanında kaos oluşturmayı hedefleyen bir zihniyetle hareket etti.

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif ZERDECİ Yaptığı açıklamada;

Başta Ortadoğu olmak üzere Güney Amerika'da, Afrika'daki ülkeleri kendi emellerine uygun şekilde dizayn etmek adına karıştırmak ve bölüp parçalamak için operasyonlar planlar yaptı.

Yanı başımızdaki teröristleri ağır silahlar ile donatması, eğitmesi bunun en bariz örneğidir. Irak işgali, Afganistan işgali ortada. Türkiye'de ve dünyada gerçekleşen askeri darbelerin çoğunda Amerika'nın parmağı olduğu artık herkesin bildiği bir gerçektir.

Biz de son yaşanan olaylara bakarak diyoruz ki 'etme bulma dünyası'. Son aylarda kendi ülkelerinde kendi siyahi vatandaşlarına yaptıkları zulümler ve şu anda yaşanan kargaşa bu sözümüzün haklılığını ortaya koyuyor.

ABD şimdi ektiğini biçiyor. Bu nedenle de her zaman söylediğimiz gibi yeni bir dünyanın kurulması elzemdir. Sadece Türkiye'nin kurtarılması yetmez, Ortadoğu'da, bölgemizde ve tüm dünyada barış ve huzur için bizim medeniyetimizin temel değerleri doğrultusunda kuvveti değil hakkı üstün tutan yeni bir dünyanın kurulması lazım. Erbakan Hocamızın meşhur sözü Amerika'ya da 'Milli Görüş' lazım diyordu. Bu gerçekleştiği zaman 7 milyar insan kurtulacak, Amerikalılar da kurtulacaktır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.