Yıldız’dan Bozkale Mevkii’ne Büyük Proje

Yıldız’dan Bozkale Mevkii’ne Büyük Proje

SAADET PARTİSİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET YILDIZ; “ÖNCELİĞİMİZ GERÇEK BİR BELEDİYECİLİK OLACAK. HIZLI, DOĞRU VE ESTETİK; İŞTE BU BİZİM HİZMET ANLAYIŞIMIZ OLACAK DEDİ

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, Belediye Meclis Üyesi Adayları Mustafa Kalender, Burak Uzun, Filiz Kösoğlu, Hasan Özgüneş ve Halim Aktaş’la birlikte Ramazan Ayı arifesinde Bozkale Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Bozkale Mahallesi’nin doğalgaz eksikliğine, kanalizasyon ihtiyacına ve sürekli patlayıp mağduriyete sebep olan su hattına dikkat çeken Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, “Önceliğimiz gerçek bir belediyecilik olacak. Hızlı, doğru ve estetik; işte bu bizim hizmet anlayışımız olacak. Ulaşımdan altyapıya, mahalle yollarını yenilemeden te­mizliğe kadar her alanda, şehirlerimizin özüne uygun, estetik ve etkili çözümler sunacağız. Halkımıza sundu­ğumuz tüm hizmetlerde mükemmeli arayacağız. Her yer ile aynı değil o mahallenin kimliğine uygun bir bilinci estetik sayacağız. Olsun diye değil halkımız her gün kendine ait bir şehirde doğsun diye çalışacağız.” dedi.

saadet-1.jpg

Bozkale mevkii için hazırladıkları projeye değinen Saadet Partisi Rize Belediye Meclis Üyesi Adayı Burak Uzun, “Bozkale mevkiinde bir iş kompleksi kurmak istiyoruz. Mühendislerimiz, şehir planlayıcılarımız, esnafımız ve o mahalde yaşayan vatandaşlarımızla istişare halinde Balık Hali, Sebze Hali, Oto Sanayi ve tır şoförlerinin de araçlarını çekip dinlenebilecekleri tam teşekküllü bir dinlenme tesisinden oluşacak büyük bir proje. Dinlenme Tesisi ve otopark alanı ile hem Karadeniz Sahil Yolunu kullanan şehirlerarası ve uluslararası yolculardan şehrimize bir katma değer kazandıracağız hem de bölgeye yeni bir istihdam sahası açmış olacağız.” dedi.

Bölge için hazırlanan projenin önemine dikkat çeken Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Yıldız, “Her gün bu yollardan yüzlerce tır ve otobüs geçiyor, büyük çoğunluğu rahat bir giriş çıkış imkânı olmadığı için Rize Sanayisini kullanmayı tercih etmiyorlar. Bizim projemizle hem sanayi ihtiyaçlarını hem de dinlenme ihtiyaçlarını tek bir alanda giderebilecekler. Burada büyük bir gelir yatıyor. İnşallah bu gelirin Rize’ye akmasını sağlayacağız. Bu sayede bölgede park edecekleri bir alan olmadığı için kazaya sebep olan tırlar için de bir park alanı oluşturmuş olacağız.” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.