Yeniden Refah partisi Rize il Başkanlığı İl Divan toplasını yaptı

Yeniden Refah partisi Rize il Başkanlığı İl Divan toplasını yaptı

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Eylül ayı il divan toplantısı yapıldı.

Yeniden Refah partisi Rize il Başkanlığı yapmış olduğu il divan toplantısında il genelindeki tüm Teşkilatlar il binasında bir araya geldi. 
 il divan toplantısına STK’lardan sorumlu Genel Başkan yardımcısı Cemil ÇOLAK ile Kütahya il Başkanı Osman GEZGİN katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Rize il başkanı Mehmet Akif ZERDECİ konuşmasında;    
        “Bu gün ülkemize ve dünyaya baktığımızda erbakan hocamıza milli görüş hareketinin 50 yıl boyunca ortadan kaldırmak için mücadele ettiği sıkıntıların Türkiyede ve dünyada hala daha yaşanmakta olduğunu görüyoruz. bu sorunların en büyük nedeni gerçek milli görüşcü kadroların bugün iktadarda olmayışını görmekteyiz.
       Bugün Türkiye’nin katma değeri yüksek üretimle ve yüksek Teknolojik ürün üretimiyle ihracatla kalkınması yerine, sadece tarım ürünleri üreten geri kalmış bir ülke olması istenmektedir. 
      Dış güçler bu günde geçmişte olduğu gibi borç, faiz ekonomisiyle Türkiye’yi boğmak istemektedirler. bugün milyonlarca vatan evladı yoksulluk ve fakirlik yaşamaktadır. 
      Dış güçler bu günde ülkemizi ve islam coğrafyasını bölüp parçalamak ve yutmak istemektedirler. 
      Bu gün ahlaki ve manevi erezyon en önemli sorun olarak karşımızda durmaktadır. 
      Bu gün çocuklar Afrikada açlıktan ölmektedir, bu gün kudüste, Keşmirde, Doğu Türkistanda, Arakanda islam coğrafyasının dört bir yanında müslümanlar inim inim inlemektedir. 

zerdeci-1.jpg
      Mademki erbakan hocamızın 50 yıl boyunca ortadan kaldırmak istediği bu sıkıntılar ;  
bu günde devam ediyorsa, Erbakan Hocamızın yolundan yürüyen dava erleri olarak milli görüş erleri olarak bizlere durmak yakışmaz, dinlenmek yakışmaz.  aynen Erbakan Hocamızın birinci 50 yılında yaptığı gibi durmadan, dinlenmeden koşmaya devam edeceğiz. 

zerdeci-12.jpg
      Ne için koşacağız!  yüksek teknolojik, katma değeri yüksek ürün üretiminde ihracat alanında ve milli gelir alanında Türkiye’yi en üst seviye taşımak lider bir ülke yapmak için koşacağız. 
     Önce imtiyazlar değil, önce millet diyeceğiz, adil bir gelir paylaşımını sağlayacağız . 

zerdeci-13.jpg
     Her türlü ekonomik sıkıntının önüne geçmek için mücadele edeceğiz. borç ve faiz ekonomisi yerine üretim istihdam ve ihracat ekonomisini geçerli kılmak için mücadele  edeceğiz. 
     Kuvveti değil, şahısları değil, iktidarı değil sadece hakkı üstün tutan adalet mekanizmasını kurmak için mücadele edeceğiz. 
     Türkiye’de eğitim sistemi ve müfredat reformunu gerçekleştireceğiz.   
     Yeniden büyük Türkiye hedefine ancak ve ancak kaliteli nesillerle ulaşılır.
     Yeni nesillerimizi maddi ve manevi kalitesi yüksek nesiller olarak yetiştireceğiz. 
     Hem bilimsel ve teknik kalitesi yüksek hemde ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesiller    
     Ülkemizde yaşayan herkesin, herkesimin kardeşliğini ve birliğini tesis edeceğiz. 
     D8 ‘i bugün olduğu gibi sivil bir toplum kuruluşu gibi çalışması yerine erbakan hocamız tarafından kurulan Türkiye’nin öncülüğünde d8 organizasyonunun kuruluş amaçlarına uygun şekilde çalışmasını sağlayacağız. 

zerdeci-14.jpg
       57 müslüman ülkenin ve dünyadaki ezilen ülkelerin zulme ve sömürüye karşı güçlerini birleştirmelerini sağlayacağız.
      Yaşamakta olduğumuz bütün bu sıkıntıların çözümü geçmişte olduğu gibi bu günde milli görüş zihniyetinde olduğunu kurtuluşun ancak milli görüşün bu günkü gerçek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisinde olduğunu buradan bütün dünya ya haykırıyoruz.
       İnsanlık için Adaletin, Refahın Huzur ve Barışın İnsan haklarının, İzzet ve Onurun nasıl ki modası kıyamete kadar geçmeyecektir. 
Milli görüşünde modasıda kıyamete kadar devam edecektir.
Milli görüş sancağı kıyamet sabahına kadar dalgalanmaya devam edecektir.
     
Zerdeci ; genel başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan Bey 24 Ekim 2021 tarihinde Rize ilimizde il Genelinde sandık baş müşahitleri toplantısını  yapmak için ilimizi ziyarete gelecektir. Rize Teşkilatları olarak
o tarihte seçim olacakmış gibi seferber olduk. Tüm Teşkilatlarımız gecesi gündüzüyle çalışmaktadır. 
İnşallah 24 ekime kadar sandık baş müşahitlerinin tümünü tamamlayıp genel başkanımızın karşısına eksiksiz olarak çıkacağız.
Genel başkanımıza ve herkese Rize’de seçime tüm kadrolarımızla hazır olduğumuzu göstereceğiz 
inşaallah.
Yaşanabilir bir Türkiye’yi yeniden bir Türkiye’yi kurmak için Türkiye’nin öncülüğünde kuvvetin değil, gücün değil hakkın üstün tutulduğu adil bie dünyayı kurmak için inşaallah önümüzde yapılacak ilk seçimde aziz milletimizin desteğiyle yeniden refah kadroları iktidara gelecektir. 
Bu adımları hep birlikte atmayı fiilen gerçekleştirmeyi bu hedeflere hep birlikte ulaşmayı Cenab-ı Allah bizlere nasip eylesin. “ dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum