YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI MEHMET AKİF ZERDECİ , İSVEÇ'TE TÜRKİYE BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE KUR'AN-I KERİM'İN YAKILMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI MEHMET AKİF ZERDECİ , İSVEÇ'TE TÜRKİYE BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE KUR'AN-I KERİM'İN YAKILMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

YENİDEN REFAH’TAN KINAMA !Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İsveç’te Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına tepki gösterdi.

YENİDEN REFAH’TAN KINAMA !
Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, İsveç’te Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim’in yakılmasına tepki gösterdi.
İl Başkanı Zerdeci’nin açıklaması “İsveç Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur’an-ı Kerim’e yapılan alçak ve çirkin saldırıyı gerçekleştirenleri ve buna göz yumanları şiddetle kınıyor ve lanetliyorum. İslama fobi ve ırkçılıktan beslenenler açık bir şekilde devlet suçu işlemişlerdir. Kutsalımız Kur’an-ı Kerim’imize yapılan saldırıda İsveç hükümet yetkililerinin gerekli resmi izinleri vermiş olması bir devlet terörüdür. Irkçı emperyalist batı, daha önceleri de olduğu gibi, inancımıza ve kutsalımıza karşı kin ve nefretini kusarak gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Bu olay bizlere Milli Görüş hareketinin, 50 yıldır ortaya koyduğu çizgide ve hakikatlerde ne kadar haklı olduğunu bir kez daha ispatlamıştır.

Merhum Liderimiz Prof.Dr.Necmeddin Erbakan hocamızın “Siyonizm ve ırkçı emperyalizm laftan anlamaz, güçten anlar!” sözünün gereği Milli Görüş iktidarında Türkiye öncülüğünde İslam Birliğini kurmanın önemi ortaya çıkmış, İslam düşmanlarına ve emperyalistlere anladıkları dilden cevap vermek elzem olmuştur.”


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.