YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI MEHMET AKİF ZERDECİ :  İSTİKLAL MARŞI'MIZ 102 YILDAN BERİ BAĞIMSIZLIĞIMIZIN NİŞANESİ OLMUŞ VE DÜNYA VAR OLDUKÇA DA OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI MEHMET AKİF ZERDECİ : İSTİKLAL MARŞI'MIZ 102 YILDAN BERİ BAĞIMSIZLIĞIMIZIN NİŞANESİ OLMUŞ VE DÜNYA VAR OLDUKÇA DA OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

Her satırı  tarihten silinmek istenen büyük Türk Milleti'nin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini anlatan, İstiklal Marşı'mız 102 yıldan beri bağımsızlığımızın nişanesi olmuş ve dünya var oldukça da olmaya devam edecektir.

Tarih boyunca esaret nedir bilmeyen, “bağımsızlık benim karakterimdir” diyen bu necib milletimizin, bağımsızlık nişanesi olan İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yılını  millet olarak büyük bir heyecanla  kutluyoruz. 

“Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” diyerek, O’nu bize armağan eden istiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve  bu uğurda gözünü kırpmadan canını seve seve veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını, rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyorum .

Yeniden Refah Partisi
Rize İl Başkanı
Mehmet Akif ZERDECİ

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.