YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI MEHMET AKİF ZERDECİ, 6 KASIMDA ANKARA ARENA’DA YAPILACAK OLAN 2. OLAĞAN BÜYÜK KONGRE’DE BİZİMLE BİRLİKTE OLMAK İSTEYEN TÜM HEMŞERİLERİMİZİ BİZE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ

YENİDEN REFAH PARTİSİ RİZE İL BAŞKANI MEHMET AKİF ZERDECİ, 6 KASIMDA ANKARA ARENA’DA YAPILACAK OLAN 2. OLAĞAN BÜYÜK KONGRE’DE BİZİMLE BİRLİKTE OLMAK İSTEYEN TÜM HEMŞERİLERİMİZİ BİZE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN İKTİDAR MANİFESTOSU ..Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, 6 Kasıımda Ankara Arena’da yapılacak olan 2. Olağan Büyük Kongre hakkında basın açıklaması yaptı.

Başkan Zerdeci yapmış olduğu açıklamada;

Yeniden Refah Partimiz 2. Olağan Büyük Kongresi’ni 6 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştireceğiz. 

17 Kasım 2019 yılında yine Ankara Arena’da yapılan partimizin ilk olağan büyük kongresi 45 bin partilinin katılımıyla Türk Siyaset tarihinin en kalabalık kongrelerinden biri olmuştu. Milli Görüş’ün tek temsilcisi olarak Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Büyük Kongremizde 70 binin üzerinde katılımla yeni bir rekora imza atacağımıza inancımız tamdır. 

Partimiz kuruluşundan bu yana 4 sene gibi kısa bir sürede milletimizin gönlüne girmeyi başardı. Yine çok kısa zamanda 300 bin resmi üye sayısıyla Meclis’te sandalyesi bulunan bazı partileri de aşarak Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi oldu. 

Bugün Yeniden Refah Partisi olarak 81 il ve 900’den fazla ilçede teşkilatlanarak, 100 bine yakın sandık müşahidiyle seçime iddialı girmenin heyecanını yaşıyoruz. 

Pazar günü Ankara’nın en büyük spor salonunda Yeniden Refah ve Yeniden Erbakan mottosuyla gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Büyük Kongremiz ile beraber 2023 yılında seçimlerin startını vermiş olacağız.
 
Maalesef mevcut iktidar 20 yıl boyunca Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yetkilere sahip olmasına rağmen milletimizin derdine derman olamamış, milyonları açlık sınırına mahkum etmiş, çiftçimizi toprağından koparmış, emeklimizi geçim derdine sokmuş, umudumuz geleceğimiz gençlerimizin geleceğe dair umutlarını yok ederek vatanını, ülkesini, ailesini, sevdiklerini geride bırakıp yabancı ülkelere göç etme çaresizliğine bırakmıştır.

İktidarı defalarca uyardık; “Milli Görüş”ün faizci kapitalist düzene meydan okuyan, kaynakları ülke insanına yönlendiren ilkelerine davet ettik.

Ekonomideki problemleri ve çözüm yollarını, Rahmetli Erbakan Hocamızın yaptığı gibi, hazırladığımız kitaplarla dikkatinize sunduk. Kaynak paketlerimizi açıkladık.

“Bu memleket için güzel işler yapılacaksa ille de biz yapalım diye bir ısrarımız yok. Memleket için güzel işler yapılsın da kim yaparsa yapsın!” dedik.

Çağrılarımız, iktidar tarafından malesef dikkate alınmadı ve gelinen sonuç ortada…
 Artık çare var! İkinci 40 yılda aynı ruhla, aynı istikamette aynı aşkla yürüyen Yeniden Refah Partisi var. Yeniden Refah var, Yeniden Erbakan var… Yine Milli Görüş var yine gelecek ve bu milletin yüzünü yine güldürecek Allah'ın izniyle.

Biz Yeniden Refah Partisi olarak ne Kasa başındakiler dediğimiz Cumhur İttifakı ne de Masa başındakiler dediğimiz birbirine benzemezlerin oluşturduğu 6’lı masa ittifakı içerisinde yer almayacağız ve ‘Tek Başına İş Başına’ diyerek 2023 yılında iktidara yürüyeceğiz. Vatandaşımız da bizi hiçbir ittifaka layık görmüyor ve seçime tek başımıza girmemizi istiyor. 

Bütün vatandaşlarımız şunu net bir şekilde görüyor ki, Aileden Ekonomiye memleketin hangi problemi varsa, sadece yanlışlıklara ve eksikliklere dikkat çekmekle kalmayan, bünyesindeki uzman ekiplerin özverili çalışmalarıyla, kaynak paketlerini, çözüm tekliflerini de madde madde, grafik grafik, tablo tablo ortaya koyan tek parti “Yeniden Refah Partisi”dir.

Yeniden Refah Partisi iktidara hazırdır.

Vatandaşlarımız da, İkinci Refah İktidarı’nı büyük bir özlemle beklemektedir.

6 Kasım Pazar günü Ankara Arena’da gerçekleştireceğimiz kongremizle birlikte kutlu iktidar yürüyüşümüzün işaret fişeğini atmış olacağız.
Biz iktidara geldiğimizde öncelikle 4 temel adım atacağız; 

Milli Görüş birinci 40 yılda yıllık 70 milyar dolar kaynak bulmuştu. Biz de, Kamuoyu ile daha önce paylaşmış olduğumuz kaynak projelerimiz ile yılda 150 milyar dolar kaynak oluşturacağız,

Denk bütçe ve havuz sistemi ile faiz giderlerini azaltacağız,

Kamuda israfı önleyeceğiz,

54.’üncü Erbakan hükümetinde olduğu gibi İmtiyazlı holdinglere bağlanan hortumları keseceğiz,

•    Oluşturacağımız kaynak ile emekliye, memura, işçiye yüzde 150 maaş zammı yapacağız. 
•    Çiftçiye-köylüye ucuz mazot, ucuz elektrik, en yüksek taban fiyatlarını vereceğiz
•    81 ilimize 681 Refah Projesi ile işsizliği ortadan kaldıracağız.
•    Vatandaşın, küçük esnafın, çiftçinin borçlarının faizini biz üstleneceğiz
•    Haksız ve fahiş vergileri ortadan kaldıracağız
•    Gençlerimize Kaliteli eğitim sağlayacağız..
•    Kamuda işe alımlarda mülakatı kaldıracağız
•    EYT’lilere emeklilik hakkı, atanamayan öğretmenlere atama sağlayacağız,
•    Paylaşımda Adalet – Yönetimde Adalet – Yargıda Adalet’i tesis edeceğiz.

Bu tarihi güne şahit olmak, bu büyük heyecanı bizimle birlikte yaşamak, aziz milletimizi tüm maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarmak için, dünya genelindeki tüm mazlum ve ezilenlere ümit olmak için, Milli Görüş’ü hakkıyla temsil etmek ve ikinci 40 yılda hedeflerimize ulaşmak için bizimle birlikte olmak isteyen tüm hemşerilerimizi bize katılmaya davet ediyoruz.”
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.