YENİDEN REFAH PARTİSİ RAMAZAN BULUŞMALARI KALKADERE PROGRAMINA VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ RAMAZAN BULUŞMALARI KALKADERE PROGRAMINA VATANDAŞTAN YOĞUN İLGİ

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanan Ramazan Buluşmaları programı kapsamında Rize İl Teşkilatı Ramazan ayı boyunca teravih namazlarının ardından tüm ilçelerde vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

Dün akşam Kalkandere ilçe teşkilatının buluşma programına  STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Kalkandere İlçe Başkanı Muhammet Çolak, il ve ilçe başkan yardımcıları katılım sağladı. Teravih namazı sonrası vatandaş ve esnaf ile sohbet eden partililere yoğun ilgi gösterildi.

yeniden-refah-partisi-1.jpg
“Burada Gelecek Var” sloganı ile Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan beyin öncülüğünde uygulamaya konulacak Kaynak paketleri ve bu paketlerden elde edilecek gelirin yatırımlara dönüştürüleceği bilgisi paylaşıldı. 
Çalışmalar hakkında bilgi veren İl Başkanı Zerdeci “Ramazan ayı çalışmalarımız çok bereketli geçiyor. İl genelinde tüm ilçelerimizde, köy ve mahallelerimizde yoğun bir şekilde ziyaretlerimiz devam ediyor. Halkımızla buluşup sorunlarını dinliyor, partimizin ülke geneli ve bölgemizle ilgili çözüm önerilerini paylaşıyoruz. Bugün geldiğimiz noktada tarım girdi maliyetlerinde, doğalgaz, elektrik ve akaryakıttaki fahiş artışlar bölgemizin ana geçim kaynağı olan çayın gerçek değerinin çok altında kalmasına sebep olmuştur. Çay müstahsili bu durum karşısında ezilmiş ve mağduriyet yaşamıştır.

yeniden-refah-partisi-12.jpg

Destekleme fiyatının makul seviyede arttırılması ile açıklanacak olan bu yıl ki yaş çay fiyatının destekleme ile 10 TL olması parti olarak talebimizdir. Önermiş olduğumuz çay fiyatı vatandaşa bir kıyak değil, aksine hakkın eda edilmesi olarak görülmelidir. Dünya çay pazarında geçen yıllarda ki en düşük kuru çay fiyatı 2 $ - 2,5 $ iken, bu yıl en düşük kuru çay fiyatı 4 $ seviyesine yükselmiştir. Bu gerçekler karşısında Türk çayının hem yaş hem de kuru olarak fiyatının çok düşük olduğu görülmektedir. Ülke ve bölge ekonomisinde önemli bir paya sahip olan Türk çayının tarladan bardağa gerçek değerinde satılması sağlanmalıdır. Aksi halde mağduriyetler her geçen gün artarak devam edecektir.” dedi. 

yeniden-refah-partisi-13.jpg
Genel Başkan Yardımcısı Çolak yapılan ziyaretlerin veriminden ve geri dönüşümünden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Yeniden Refah Partimiz ile aynı dönemde kurulmuş ama bizden çok daha düşük üye sayısına ve teşkilat yapısına sahip olan siyasi partilere ulusal kanallarda bolca yer verilirken, Genel Başkanımıza ambargo uygulanmaktadır. Bizler de partimizi ve Genel Başkanımızı tanıtmak, iktidara geldiğimizde eylem ve yatırım planlarımızı anlatmak için sürekli ziyaretlerimizi gerçekleştirmekteyiz.

yeniden-refah-partisi-14.jpg

“Sorunun değil, çözümün parçası olmayı ve güzel ülkemizin her bir vatandaşının refah seviyesinin yükselmesi için yapılması gerekenleri yine bir Erbakan yapacaktır”ın ispatlı anlatımını birebir vatandaşımıza iletiyoruz. Bu çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını sahada görmekteyiz, sandıkta da görmek için çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz.” dedi. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.