YENİDEN REFAH PARTİSİ FINDIKLI’DA İFTARDA MUHTARLARLA VE VATANDAŞLA BULUŞTU

YENİDEN REFAH PARTİSİ FINDIKLI’DA İFTARDA MUHTARLARLA VE VATANDAŞLA BULUŞTU

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi tarafından hazırlanan Ramazan Buluşmaları programı kapsamında Rize İl Teşkilatı, Fındıklı ilçesinde 26 muhtar ve vatandaşların katılımı ile iftar da bir araya geldi.

İftarda yapılan buluşma programına  STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci, Fındıklı İlçe Başkanı Akman Uzuner, il ve ilçe başkan yardımcıları ve gençlik kolları katılım sağladı. Fındıklı mahalle ve köy muhtarları ile sohbet eden partililere yoğun ilgi gösterildi.
Programın başında söz olan Çolak;
“Genel başkanımız Sayın Fatih Erbakan Bey’in selamlarını sizlere getirdim” diyerek sözlerine başladı.
Programdan memnuniyetini dile getirip teşekkürlerini bildirerek söze devam eden Çolak “ 54. Erbakan hükümet, işçiye, memura, emekliye, çaya, tarım ürünlerine verdiği rekor zamlar ile toplumun her kesiminin yüzünü güldürmüş, herkesin refah seviyesini yükseltmiştir.

rize-yeniden-refah-1.jpg
Bunlar 11 aylık kısa bir sürede hiç borç almadan vergi ve zam koymadan yapılmış bir başarı tablosudur. Yapılan bu efsane hizmetler, günümüzde solcusuyla, sağcısıyla toplumun her kesimi tarafından takdir ediliyor, halen daha konuşuluyor ve hayırla yâd ediliyor. Milli Görüşün bugün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisi memleket meselelerini, sorunlarını çok iyi bilen, bu sorunların çözümlerini bilimsel ve ilmi olarak İspatlı bir şekilde  ortaya koyabilen, nasıl başaracağınıda en iyi  bilen bir partidir. Devleti yönetmek bizim işimizdir. Bu işin ustası  tek Milli Görüş partisi olan Yeniden Refah kadrolarıdır. Bizim tarihimiz hep şampiyonluklarla doludur. Dün yaptık, bugün yine yaparız. 

rize-yeniden-refah-12.jpg
Bugün 81 il 930 ilçede teşkilatlanmasını tamamlamış 390 bin ıslak imzalı 220 bin YSK’da kayıtlı üyesi olan, her geçen gün büyümeye devam eden, hatta en hızlı büyüyen, toplumda karşılığı sürekli artan bir parti olmamıza rağmen; ulusal medyada, devlet televizyonlarında neredeyse bizi hiç çıkarmıyorlar ve bize ambargo uyguluyorlar. Tarih tekerrürden ibarettir. Biz alışmışız bunlara, Erbakan hocamızada aynı muameleyi yapıyorlardı. Bizde tüm teşkilatlar olarak hanımıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle, gece gündüz sahalardayız, çalışıyoruz, tırnaklarımızla kazıya kazıya geliyoruz Allahın izniyle“ dedi.

rize-yeniden-refah-13.jpg

İl Başkanı Zerdeci;
“Fındıklı ilçe Teşkilatımızın düzenlemiş olduğu iftar programında Fındıklı ilçemizin muhtarları ile buluştuk. Programı düzenleyen  Fındıklı ilçe başkanımıza, ekibine  ve iftar programına katılarak bizleri onurlandıran değerli muhtarlarımızın hepsine teşekkür ediyorum. Muhtarlarımız bulundukları yerlerde devlet ve kurumları ile vatandaş arasında köprü vazifesinde bulunmaktadırlar. Bu nedenle sorumlulukları ağır, hizmetleri de büyüktür. Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduğumuz muhtarlarımızın görüş ve önerilerini dinledik. Sıcak ve samimi davranışları, misafirperverlikleri bizleri haliyle memnun etti.

rize-yeniden-refah-14.jpg
Yeniden Refah Partisi olarak Ramazan ayında Rize’de her akşam aralıksız olarak programlarımız devam ediyor Rize’de halkımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz.
Fındıklı içimizde Milli Görüş tarihinin en güzel ve güçlü teşkilatlanmasını yaşıyoruz. Biz her zaman zora talibiz, imkansız görüneni başarmaya talibiz. Yaptığımız görüşmelerde Erbakan isminin ve Yeniden Refah Partisi’nin Fındıklı ilçemizde ciddi karşılığı olduğunu gördük. Teşkilatımız burada disiplinli ve özverili çalışmaya devam ederse umuyorum ki Fındıklı Refah diyecek ve Refahın kalesi olacaktır”dedi.
Yeniden Refah ekibi daha sonra teravih çıkışında çay ocaklarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler .

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.