Yazıcı Grup'un Geleneksel İftar Yemeği Çayeli'nde Yapıldı

YAZICI GRUP'UN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ PROGARMI ÇAYELİ'NDE YAPILDI. İFTAR'DA KONUŞAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDÜLKADİR URALOĞLU, AK PARTİ ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSHAK KARAHAN İÇİN DESTEK İSTEDİ

Yazıcı grup sosyal sorumluluk projeleriyle isminden söz ettiriyor. Her yıl ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu yıl da yineledi. İş adamı İlhami yazıcı tarafından Rize’nin Çayeli İlçesi Öğretmenevinde organize edilen iftar yemeğine bu yıl da katılım bir hayli fazlaydı. Birbirini tanıyan tanımayan yüzlerce kişi aynı sofrayı paylaştı… 


İftar programına ak parti genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı başta olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, Çayeli Vakfı Başkanı Zeki Saruhan, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, iş ve siyaset camiasından çok sayıda önemli isim katıldı. 
Her özel günde farklı bir konseptle karşımıza çıkan Yazıcı grup yönetim kurulu Başkanı İlhami yazıcı, geleneksel hale getirdiği iftar programına katılım sağlayan herkese yürekten teşekkür etti.


SARUHAN: “RAMAZAN AYININ GÜZELLİKLERİNİ YAŞADIK”
İftar programına İstanbul’dan katılan Çayeli Vakfı Başkanı Zeki Saruhan, güzel bir atmosfer yaşandığına dikkat çekti.


YAZICI: “MARKA DEĞERİ OLAN TEK PARTİ AK PARTİDİR”
İftar programına katılan Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı, Çayelili hemşehrilerine seslendi.


BAKAN URALOĞLU: “BİZ PROJELERE BAKANLIK OLARAK DESTEK VERECEĞİZ”
Konuşmasında yerel seçimlere dikkat çeken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Ak Parti Çayeli Belediye Başkan adayı İshak Karahan için destek istedi.
Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları ön plandaydı. Bu görüntü programın güzelliğini anlatmak için yeterliydi zaten.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.