Vali Kemal Çeber’in 2021 Yılı Mesajı

Vali Kemal Çeber’in 2021 Yılı Mesajı

Rize Valisi Kemal Çeber yeni mesajı yayımladı.

Doğu Karadeniz’in incisi Rize’mizde, değerli hemşehrilerimle birlikte yeni bir yılı daha karşılamanın umudu ve heyecanını yaşıyoruz.

Aziz hemşerilerim…

Geride bıraktığımız yılda ülke ve millet olarak çok zor bir dönemden geçtik ve geçmeye de devam ediyoruz. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğimiz, yaşayacağımız bütün olumsuzluklara hep beraber göğüs gereceğimiz, birbirimize kenetlenerek insan hakları, demokrasi ve kalkınma yolunda bölgesel ve küresel olarak yeni başarılara imza atacağımıza inancım tamdır.

Bizler 2020 yılında, mavi ve yeşilin cenneti güzel Rize’mizin sağlığı, huzuru, mutluluğu, birlik ve beraberliği ve gelişmesi için büyük bir çaba içinde olduk. 2021 yılında da ilimiz için çalışmalarımıza aynı azim ve kararlılıkla, tüm kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içinde devam edeceğiz.

Bu duygularla, arifesinde olduğumuz 2021 yılının başta hizmetkarı olduğum Rize’miz olmak üzere tüm Ülkemize ve Dünya’ya huzur, sağlık, mutluluk, barış, afiyet ve ferahlık getirmesini Cenab-ı Hak’tan diliyorum. Aziz hemşerilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.