VALİ KEMAL ÇEBER ve EŞİ "ROMED"İ ZİYARET ETTİ

''ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ BİZE ALLAHIN EMANETİ''ONLARIN BİR GÜLÜŞÜ DÜNYA YA BEDEL ONLARI GÜLÜMSETEBİLİYOR İSEK NE MUTLU BİZE

Vali Kemal ÇEBER, eşi Neslihan AYAN ÇEBER ile birlikte 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü faaliyetleri kapsamında   "ROMED" (Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği) Hobi Atölyesi'nde eğitim gören özel çocukları ziyaret etti.Sayın Valimize otizm ve çocuklar hakkında ki duygu ve düşüncelerini sorduk.

Vali ÇEBER, Otizmin farkındayız onların yanındayız diyerek sözlerine toplumdaki bütün fertlerin özel çocuklara sahip çıkarak onları kucaklamasının önemine değinerek, "özel çocuklarımız bize allahın emaneti Onları çok seviyoruz '' onlara ve ailelerine destek olmak bizim görevimizdir dedi. Artık toplumun tamamı otizmi tanıyor.bugun burda bu salonun kendilerine yetmediğini tekrardan konuştuk onların bu dünyada ne kadar rahat ne kadar keyifli bir hayat geçirmesine vesile olursak öbür dünyada günahlarımıza kefaret olur diye düşünüyoruz ve herksede o gözle bakmasını tavsiye ediyoruz dedi.


Özel çocuklara el sanatları, resim, boyama gibi el becerilerinin kazandırıldığı atölyeyi gezen Vali ÇEBER, özel çocuklarla yakından ilgilendi.hatıra fotoğrafının çekiminin ardından çocuklara veda etti

rize-vali-1.jpg

rize-vali-12.jpg

HABER: YASEMİN ÖZÇELİK

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.