VALİ ÇEBER; KENDİNİ AĞLATAN OLAY'I ÇAYTV CANLI YAYINDA AÇIKLADI

VALİ ÇEBER; KENDİNİ AĞLATAN OLAY'I ÇAYTV CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Çay TV'de yayınlanan, Hasan Yavuz Bakır'ın sunduğu Perspektif programına bu akşam konuk olan Rize Valisi Kemal Çeber, kendisini ağlatan olayı anlattı.

 Hasan Yavuz Bakır'In hazırlayıp sunduğu Perspektif programına konuk olan Rize valisi Kemal Çeber önemli açıklamalarda bulundu.

Korona virüs tedbirleri kapsamında İstanbul'dan Rize'ye gelişlerin durdurulması ile ilgili bir örnek veren Çeber kendisini ağlatan olayı anlattı. Çeber :" ilk 20 vakamızın 19'u İstanbul'dan gelen hemşerilerimiz ve 1'i onların temas ettiği bir çocuk. İstanbul'dan bir ninemiz geliyor.

Gayet sağlıklı yollarda tüm sağlık kontrollerinden geçiyor ve temiz çıkıyor. Bir kaç gün sonra  korona olduğu ortaya çıkıyor ve hergün öpüp kokladığı torunuda hasta oluyor. 14 yaşında çocuk zorlu bir tedavi sürecide geçiriyor. 20 gün sonra taburcu ediliyor. ben haberini aldığımda ağladım.

Zorlu bir tedavi geçirdiğini biliyordum. İşte bu yüzden herkes yerinde kalmalı diyoruz. Bazı hemşehrilerimiz bizi sağlık kontrolünden geçirip Rize'ye alsınlar diyorlar fakat öyle lanet bir hastalıkı tüm tesleri yapsanızda temiz çıksada geldikten 6-7 gün sonra hastalık kendisini gösterebiliyor.

Bu kadar sinsi bir hastalık ve tek çözümü izalasyon ve bulunduğun yerde kalmak." ifadelerini kullandı.

PROGRAM TEKRARI İZLE





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.