Vali Çakır'dan Rize İl Genel Meclisine Taziye

Vali Çakır'dan Rize İl Genel Meclisine Taziye

Rize İl Genel Meclisi’nin toplantısına katılan Rİze Valisi Nurullah Çakır, kısa bir süre önce hayatını kaybeden Çamlıhemşin İl Genel Meclis Üyesi Yüksel Karaman'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade edere ktaziyede bulundu.

Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı ilk toplantısına katıldı. 10 gün önce vefat eden Çamlıhemşin İl Genel Meclis Üyesi Yüksel Karaman da bu toplantıda hazırlanan bir sinevizyon gösterisi ile anıldı.

Vali Çakır toplantıda yaptığı konuşmada; “Hepimiz doğuyoruz, doğduktan sonra küçük bir aile olduğumuzu, anne ve babamızı fark ediyoruz. Sonra o aile genişliyor, yaşadığımız yer itibari ile köy, kasaba, şehir, ülke ve dünya oluyor. Bütün bu mekânlarda yeni aileler ediniyoruz. İl Genel Meclisi de bu ailelerden biri ve bugün bu ailenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatın akışında bunların olduğunu biliyoruz. Bende  İl Genel Meclis Üyesi Merhum Yüksel Karaman’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Bu kıymetli arkadaşımızı kısa bir süre içerisinde tanıdım. Bu süre zarfında hoşluğuna, güzelliğine ve mücadelesine şahit oldum. Kendisine Allah’tan Rahmet diliyor, ailesine ve siz İl Genel Meclisi üyelerimize baş sağlığı diliyorum.” dedi.



Vali çakır ayrıca Merhum Yüksel Karaman’ın yerine göreve başlayan Hasan Kesti’ye ve tüm üyelere çalışmalarında başarılar dileyerek meclis toplantısından ayrıldı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.