Türüt, Rize'deki Çalışmaları Anlattı

Türüt, Rize'deki Çalışmaları Anlattı

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, İl Genel Meclisinin kararları doğrultusunda Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin özverili çalışmalarıyla köylerin adeta şantiyeye döndüğünü söyledi. 

Merkez ve İlçe Köylere Hizmet Götürme Birlikleri, Rize İl Genel Meclisi ve Rize İl Özel İdaresi’nin himayelerinde hazırlanan Köydes ve Afet projeleri kapsamında yaptığı ihalelerle il genelindeki 346 köyde ihtiyaç duyulan asfalt, beton, menfez, taş duvar, parapet duvar, kanal ve alt yapı gibi birçok hizmeti yerine getiriyor. 


Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin yapısı ve çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “göreve geldiğimizde ilk işimiz, köylerimize yaptığımız hizmetleri sahada yürüten ve takibini eden merkez ve ilçelerimizdeki birliklerimizin yapısını teknik personellerle güçlendirmek oldu. Yaptığımız bu çalışmanın önemini her geçen gün daha iyi anlıyoruz. İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi olarak birlik encümenlerimiz ve birlik personelimizle sağladığımız uyum ve ilçe şantiyelerimizin başarılı çalışmaları sayesinde bir yandan hizmet kalitemizi arttırıyor bir yandan da köylerimize güzel eserler kazandırıyoruz. Bu bağlamda Merkez ve İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliklerimizin sürdürdüğü başarılı çalışmalar sayesinde 346 köyümüz adeta şantiyeye dönmüş durumda. Eş zamanlı olarak birçok köyümüzde aynı anda farkı işler yapılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. Yapılan hizmetlerde emeği geçen Meclis Üyelerimize, İl Özel İdaresi ekibimize, birlik personelimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

2.jpg

thumbnail-3.jpg

1.jpg

11.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.