"Türk Tekelom, Geleceğe Yatırım Yapıyor"

"Türk Tekelom, Geleceğe Yatırım Yapıyor"

Türk Telekom Rize İl Müdürü Koçal, kurumlarının çok sayıda sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye'nin geleceğine yatırım yaptığını söyledi.

Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal, kurumlarının çok sayıda sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye'nin geleceğine yatırım yaptığını söyledi. Koçal, yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye Değer" sloganı altında çok sayıda kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Türk Telekom'un, bu kapsamda Türkiye'nin dört bir yanında inşa ettirdiği Türk Telekom Okulları'nda eğitim gören başarılı öğrencilere burs olanağı sağladığına dikkat çekti.

Kurumsal vatandaş sorumluluğuyla çalışmalarını sürdüren Türk Telekom'un, aynı zamanda Türk Telekom Okulları'nı desteklemek amacıyla yaklaşık 7 bin adet spor gereci dağıttığını bildiren Koçal, "Türk Telekom, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında 49 okulda 147 öğrenciye toplam 213 bin 600 liralık eğitim bursu veriyor. Türk Telekom'un sunduğu burs imkanından Türk Telekom Okulları'nda okuyan, aile gelir seviyesi asgari düzeyde olan başarılı öğrenciler faydalanabiliyorlar. Burs ödemesi, her ayın ilk haftası öğrencilerin banka hesabına yatırılıyor." dedi.

Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Rize'deki hizmetlerini anlatan Koçal, "Türk Telekom, Rize'de sosyal sorumluluk anlamında 2 Lise, 1 spor salonu ve 1 adet 200 kişilik yurt binası yapmıştır. Ayrıca Rize Telekomspor çatısı altında 200 civarında gencimize spor yapma imkanı sağlıyor. Ayrıca Türk Telekom Genel Müdürlüğu tarafından Ardeşen Türk Telekom Lisesi ve Rize Türk Telekom Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinde okuyan ihtiyaç sahibi ve başarılı altı öğrenciye verilecek burs ile eşorfman, forma, top vb. spor gerecinden oluşan toplam 276 parça spor malzemesini bu iki okulun müdürlerine teslim ettik. Kurumumuz birçok sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye'nin geleceğine yatırım yapıyor." diye konuştu.


Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.