TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KAPSAMINDA HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI VİDEO İLE RİZE İL EMNİYET MÜDÜRÜ NURETTİN GÖKDUMAN’I OKULLARINA DAVET EDEN ÇAY İLKOKULU 3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİYLE  BİR ARAYA GELDİ

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KAPSAMINDA HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI VİDEO İLE RİZE İL EMNİYET MÜDÜRÜ NURETTİN GÖKDUMAN’I OKULLARINA DAVET EDEN ÇAY İLKOKULU 3-A SINIFI ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

İl Emniyet Müdürümüzden Öğrencilere Ziyaret

Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü kapsamında hazırlamış oldukları video Rize  ile İl Emniyet Müdürü Nurettin GÖKDUMAN’ı okullarına davet eden Çay İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileriyle  Müdür GÖKDUMAN 13.04.2023 günü okulda bir araya geldi.

rize-mniyet1.jpg

Okul Müdürü Lokman BAYNAZOĞLU ve Sınıf Öğretmeni Ahmet TOPAL’ ın öncülüğünde öğrenciler tarafından şiirler ve şarkılar eşliğinde karşılanan Müdür Gökduman öğrenciler tarafından çizilen “Polis, Polis Haftası ve İl Emniyet Müdürü” temalı resimler de takdim edildi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Müdür Gökduman, günün anısına istinaden hazırlanan hediyeleri kabul ederek öğrencilere de ikramlarda bulundu. 

rize-mniyet12.jpg
    Ziyaret sonunda okul müdürü, sınıf öğretmeni ve öğrencilere teşekkürlerini ileten Müdür Gökduman , “Bu güzel davetten ötürü Türk Polis Teşkilatı adına öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür ederim” dedi.

rize-mniyet13.jpg

rize-mniyet14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.