Tüketici seçti, Avrasya Kalite Ödülü Karali Çay’a verildi

Tüketici seçti, Avrasya Kalite Ödülü Karali Çay’a verildi

Türkiye’nin ‘Çayın Krali’ sloganıyla Türk insanının vazgeçilmez geleneksel çayı Karali Çay’a, bir ödül de Avrasya’dan geldi.

Karali Çay, 28 yıldır Türkiye’nin geleneksel çayını tüketici ile buluşturmanın gururunu yaşıyor. Kalitesiyle tüketicinin gönlüne taht kuran Karali Çay, tüketicilerin takdirini almaya devam ediyor. Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği’nin gerçekleştirmiş olduğu tüketici memnuniyeti araştırmaları sonucunda Karali Çay “Avrasya Kalite Ödülü’ne” layık görüldü. Türkiye’de 35 yıldır çay üreten Karali Çay, 2005 yılında yine bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’nin ilk organik çay üretimini gerçekleştiren markası olmanın gururunu taşıyor.

karali-cay-odul-1.jpg

Karali Çay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karali, “Bizim için en büyük gurur, tüketicilerimizin Karali Çay’dan bir yudum aldıklarında yüzlerindeki mutluluk ifadesidir.” dedi. Karali, “Bu anlamlı ödüle layık görülmemizde müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin büyük bir payı var. Firmamız; kuruluş yılı olan 1993’ten bugüne kadar taviz vermediği kalite politikaları sayesinde, pazarda sürekli büyüyen, ürünlerini geliştiren ve müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olmuştur. Kaliteden ödün vermememiz, üretimde ve pazarda karşımıza çıkan soru ve sorunlara anında çözüm sunmamız, çok kıymetli ve emektar yaş çay üreticilerimizi, aynı zamanda çok değerli nihai tüketicilerimiz ve iş ortaklarımızı da dikkatle dinlememiz başarıya giden bu yolun çok büyük önem arz eden yapı taşlarıdır. Müşterilerimizden gelen talep ve önerilere dikkat ederek, daha kaliteli ürünler üretmeye ve ARGE çalışmaları yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

karali-cay-odul-12.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.