Torlak Turizm Umrecilerine Eğitim Semineri Verildi

TORLAK TURİZM UMRECİLERİ EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ. TORLAK TURİZM TEMSİLCİLERİ KUTSAL TOPRAKLARDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLERİ ANLATTI

Torlak Turizm İle Kutsal Topraklara Gidecek Olan Umreciler Son Hazırlıklarını Yapıyor. Kutsal Yolculuk Öncesi Bugün Eğitim Vardı. Umreciler Heyecanlı Ve Duygusaldı. Torlak Turizmin Umre Kafilesi 23 Ocak Salı Günü Rize’den Cidde’ye Hareket Edecek. Dünüşler İse 5 Şubat Pazartesi Günü.

Kutsal topraklara gitmek için hazırlık yapanları farklı bir heyecanı sardı. Yıllardır başarıyla sürdürdüğü organizasyonlarla takdir toplayan Torlak turizm vatandaşların sorunsuz bir şekilde umre ziyaretini tamamlaması için büyük emek harcıyor.

Aylardır devam eden çalışmalar sonunda seyahat öncesi umrecilere Rize Kazdal camiinde bir seminer verildi. Torlak turizm temsilcileri kutsal topraklarda yapılması ve dikkat edilmesi gerekenler hususunda umrecileri bilgilendirdi.

Torlak Turizm’in Yönetim Kurulu başkanı İsmail Torlak, umre ziyaretiyle ilgili bilgi verdi.

Torlak turizmin 180 kişilik 3. Gurup umre kafilesi 23 Ocak Salı günü Rize-Artvin havalimanından Cidde’ye hareket edecek. 5 Şubat Pazartesi günü Medine’den Rize’ye dönüş yapacaklar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.