Sosyal Adalet ve Eşitlik Temelinde Çalışacağız

Sosyal Adalet ve Eşitlik Temelinde Çalışacağız

SAADET PARTİSİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET YILDIZ VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI İSLAMPAŞA MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİP ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOSYAL POLİTİKALAR VE HİZMETLER ÜZERİNE İSTİŞARELERDE BULUNDULAR

“Belediyecilik hizmetlerini sosyal adalet ve eşitlik teme­linde yürüteceğiz. Sosyal Politikalar, yardımlar ve sağlık hizmetlerinde, sosyal adalet ve eşitliği temel alan bir bele­diyecilik anlayışı benimseyeceğiz.” diyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, “Toplumun korunmasız kesimlerine yönelik etkili sosyal yardım programları geliş­tireceğiz, işsizlikle mücadelede aktif rol alacağız ve eğitim fırsatlarındaki adaletsizlikleri gidereceğiz. Eski zamanın dezavantajlı bireylerinin en büyük avantajı olacağız. On­lar gibi düşünüp doğru yerlere müdahale için temsilcileri­ni yanı başımızda tutacağız.” dedi.

rize-saadet-adayi-1.jpg

“Sağlık hizmetlerine erişimdeki eşitsizlikleri gidermek için çalışacak, kentsel ve kırsal alanlar arasındaki hizmet ka­litesi farklılıklarını ortadan kaldırmayı hedefleyeceğiz.” diyen Yıldız, “Sosyal politikalarımızı, vatandaşların ihtiyaçlarına göre şekillendirerek, herkes için adil, kapsayıcı ve onurlu bir yaşamı destekleyeceğiz. Düzelen her bir eşitsizlik bizim onurumuz, ödülümüz olacak.” diye ekledi.

rize-saadet-adayi-13.jpg

rize-saadet-adayi-14.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.