Selim Metin Derepazarı'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi

Selim Metin Derepazarı'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi

DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANI VE BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ'NDEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SELİM METİN, DEREPAZARI'NDA ADAY TANITIM TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen bu toplantıya, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sultan Selim Şimşek, Rize İl Başkanı Ensar Özçelik ve Büyük Birlik Partisi'nden tekrar aday olan mevcut başkan Kenan Yıldırım , Demokrat Parti Rize İl Başkanı Hamit Çelik'te katıldı.

selim-1.jpg

Toplantıda, Selim Metin'in belediye başkan adaylığı ve projeleri hakkında detaylı bilgi verildi. Katılımcılar, adayın vizyonunu ve hedeflerini dinleyerek desteklerini ifade etti. Büyük Birlik Partisi'nin önemli isimlerinin yanı sıra yerel yönetimde aktif rol alan Kenan Yıldırım'ın da toplantıya katılması, parti içindeki birlik ve beraberliğin önemini gösterdi.

selim-12.jpg

Derepazarı halkının yoğun ilgi gösterdiği bu toplantıda, Selim Metin'in adaylık süreci ve gelecek planlarına dair sorular da yanıtlandı. Toplantının sonunda, birlik ve dayanışma mesajları verilerek katılımcılar toplantıdan memnuniyetle ayrıldılar.

derepazar533.jpg

selim-13.jpg

selim-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.