Sapanca`da Ödül Törenine Katıldı

Sapanca`da Ödül Törenine Katıldı

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilköğretim ve ortaöğretim kurumları arası spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermek üzere Sapanca`ya geldi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ödül törenine katıldı. Çalımbay, Kırkpınar Anfi Tiyatro’da düzenlen törende 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı içerisinde organize edilen ilköğretim ve ortaöğretim kurumları arası spor müsabakalarında dereceye giren takım ve sporcu öğrencilerin, kupa ve madalyalarını verdi.

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Çalımbay, “Sizlerle birlikte olmak benim için büyük bir sevinç. Eğitim ve Öğretim yılı sona ermek üzere hepinize derslerinizde başarılar diliyorum. Biliyorum hepiniz ödüllerinizi almak için heyecanlısınız o sebeple sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Ödül alan tüm kardeşlerimi şimdiden kutluyorum” dedi.

Çalımbay’a konuşması sonrası Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve Milli Eğitim Müdürü İrfan Gerçek tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Rıza Çalımbay ise protokol üyelerine üzerlerinde isimleri yazılı olan Çaykur Rizespor formalarını imzalayarak hediye etti. Rıza Çalımbay ödül töreni sonrası Sapanca’dan ayrıldı.





Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.