Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU ; Koronavirüste hepimizin çaba sarf etmesi gerekmektedir

Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU ; Koronavirüste hepimizin çaba sarf etmesi gerekmektedir

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU Koronavirüs ile mücadele kapsamında bir basın açıklaması yayınladı..

KARAMEHMETOĞLU; Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Koronavirüs ile mücadelede kontrollü normalleşme süreci kapsamında Ülkemizdeki iller risk gruplarına ayrıldı. İlimiz bu risk grupları arasında Çok Yüksek Risk Grubu’na dahil edildi.

100 binde 200 vaka seviyelerindeki ilimizin risk düzeyinin düşmesi için hepimizin çaba sarf etmesi gerekmektedir. Bir yıldır üzerimizde gezinen bu karabulutu dağıtmak bizlerin elinde. İşyerlerimizde, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını korumak için önlemlere azami ölçüde uymaya gayret göstermeliyiz. Hepimiz artık sürecin sonlanması için sabırsızlanıyoruz.

Pandemi nedeniyle uzun süredir birçok işyerimiz ya kapalı ya da sınırlı hizmet verebilmekte. Bu nedenle özellikle İlimizin de aralarında bulunduğu çok yüksek risk grubundaki illerde faaliyet gösteren ve önlemler nedeniyle açılamayan işyerlerimize gelir ve kira desteğinin devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. İlimizde oluşturulan Dinamik Denetim Ekipleri işyerlerimizi denetime başlamıştır. Yapılan denetimlerin bizlerin sağlığı için olduğunu unutmamalı, devletimizin destekleri ve hızla devam eden aşı çalışmalarının yanında bizler de elimizi taşın altına koymalı ve gereken özeni göstermeliyiz. Bu her bir birey olarak menfaatimize olacaktır.

Unutmayalım ki; Koronavirüs, alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.