Saadet Partisi Rize İl Başkanı Kaçar ; Yaş Çay Fiyatının 7.5 Lira olması gerekir

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Kaçar ; Yaş Çay Fiyatının 7.5 Lira olması gerekir

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar ; Refahyol iktidarında yaş çay fiyatında %130 artış yapılmış hemşehrilerimiz emeğinin tam karşılığını almıştı, şimdi neden olmasın dedi..

Öncelikle hasadına hazırlandığımız 2021 yaş çay sezonumuzun hemşehrilerimize ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Her çay sezonu öncesinde olduğu gibi Rizemizin gündeminde bugünlerde çay fiyatının ne olması gerektiği konuşulmaktadır. Bizler Milli Görüşün devamı olan Saadet Partisi olarak geçmişteki icraatlarımızı referans göstererek çay fiyatının bu sezon 7.5 lira olmasının isabetli olacağını ifade etmek istiyoruz.
Bu beklentimiz gerçekleştirilmesi mümkün olmayan bir beklenti değil aksine geçmişte bunun nasıl yapılacağını bizzat uyguyan Milli Görüş siyasi geleneğin Mensubu olarak dile getiriyorum.


Hepimizin hatırladığı üzere en son aziz milletimizin bizlere iktidar yetkisi verdiği 1996 yılında oluşturduğumuz RefahYol iktidarında Yaş Çay fiyatında %130 artış yapılmış hemşehrilerimiz emeğinin tam karşılığını almıştı.


Bu gün de üreticimizin içerisinde bulunduğu çıkmazdan kurtulabilmesi, gübre ve işçilik maaliyetlerinin artışı, yüksek enflasyon dikkate alınarak çay fiyatının belirlenmesin bekliyoruz dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.