Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız; Sosyal Medya Belediyeciliği Değil Halka Hizmet Edeceğiz

Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız; Sosyal Medya Belediyeciliği Değil Halka Hizmet Edeceğiz

SAADET PARTİSİ RİZE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUHAMMET YILDIZ, BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI İLE BİRLİKTE YENİKÖY MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ. YILDIZ; SOSYAL MEDYA BELEDİYECİLİĞİ DEĞİL HALKA HİZMET EDECEĞİZ DEDİ

“Sosyal medya belediyeciliği yerine halka hizmeti esas alan mütevazı bir du­ruş ama cüretkar bir hizmet anlayışıyla değişimi hayata geçireceğiz.” diyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Muhammet Yıldız, “Hizmetleri, sadece zamanın­da ve eksiksiz sunmakla kalmayacak, her ihtiya­ca özel ve mükemmel bir düzende hayata geçire­ceğiz. Her zaman sözden fazla eylem yapacağız.” dedi.

sosyla-medya-saadte-1.jpg

“İşi ehline vereceğiz. Ehilin işine karışmayacağız. Her şeyi biz biliriz demeyecek ilime, bilime, doğruya güveneceğiz. Liyakat en temel ilkemiz olacak. “Torpil yüzünden iş bu­lamadım” söylemi bizim dönemimizde tarih olacak. İşe alımlarda yetkinlik ve liyakat dışında hiçbir kriteri dikkate almayacağız. Bizdencilik yerine liyakati esas alacağız. Bütün projelerimizde profesörlerimizle, mühendislerimizle çalışacağız.” diyen Yıldız, “Kaynakları, vatandaşlarımızın refahı ve huzuru için akıl­lıca etkin bir şekilde kullanacağız. Aklımızı çıkarlarımıza kurban etmeyeceğiz. İhalelerde kayırmacı­lığa son vereceğiz. Lüks ve şatafat için yapılan her türlü harcamanın önüne geçecek, belediyenin imkânlarını tü­müyle doğrudan vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bizim lüksümüz halkımızın refahı, saadeti olacak.” diye ekledi.

sosyla-medya-saadte-12.jpg

sosyla-medya-saadte-13.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.