SAADET PARTİSİ ARDEŞEN İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ RİZE İL DİSİPLİN KURULU ÜYESİ VE ARDEŞEN İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞAHİN ALİ DÖNE, BAŞKAN HAMZA EKSİLMEZ’DEN DEVRALDI

SAADET PARTİSİ ARDEŞEN İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ RİZE İL DİSİPLİN KURULU ÜYESİ VE ARDEŞEN İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ ŞAHİN ALİ DÖNE, BAŞKAN HAMZA EKSİLMEZ’DEN DEVRALDI

Saadet Partisi Ardeşen İlçe Başkanlığı görevini Rize İl Disiplin Kurulu Üyesi ve Ardeşen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şahin Ali Döne, başkan Hamza Eksilmez’den devraldı.

Saadet Partisi Ardeşen İlçe Binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, Pazar İlçe Başkanı Hasan Taşkın, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve ilçe kadın kolları yönetimi katıldı.

rize-saadet-1.jpg
Saadet Partisi’nin yeni Ardeşen İlçe Başkanı Şahin Ali Döne yaptıkları devir teslim konuşmalarında, “Hamza Eksilmez kardeşimiz bugüne kadar görev yaptı. Kendisinin özel bir durumundan dolayı bir taban yoklaması ile bu görev bize tevdi edildi. Allah bizlere muvaffakiyetler nasip etsin. Bu görev ateşten bir gömlektir. Saadet Partisi olarak bizim yükümüz çok ağırdır. Çünkü Türkiye’deki bütün sorunların çözüm adresi Saadet Partisi’dir. Biz haklıyız ve hak davamızda ısrarcı olacağız. Çünkü biz insanlığa kurtuluş projesi sunuyoruz. Bu projemizi tüm halkımıza, gerekirse kapı kapı dolaşıp, sıkılmamış el bırakmadan anlatacağız. Biz gücümüzü inancımızdan alıyoruz. Bizim inancımızın gereği faizsiz ekonomi, adil düzen, İslam Birliği’dir. Bizim gibi bu davayı savunan, bunlara inanan hiçbir teşkilat yoktur. Diğer birçok teşkilatın görüşleri hormonludur, batı taklitçisidir ve yanlıştır. Erbakan hocamızın dediği gibi Saadet Partisi son imtihanı da kazananların partisidir, kurtuluş kapısını Saadet Partisi tutmuştur. 1969’da ne savunuyorsak hâlâ davamızda ısrarcıyız, davamızdan bir milim bile sapmamış durumdayız. Hakk davamızı tüm insanlığa anlatmak zorundayız.” diye belirterek 30 Ekim’de gerçekleştirilecek olan Saadet Partisi Büyük Kongresi’ne Ardeşen’den otobüs kaldırılacağını ve tüm Ardeşenlilerin bu kongreye davetli olduklarını söyledi.

rize-saadet-13.jpg
Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Uzun, “Geçtiğimiz yıldan bu yana yüzde 300 devalüasyon gerçkelşti ülkemizde. Ak Parti bunu kabul etmiyor, dünya krizlerini ortaya koyuyorlar, dünyadaki enerji krizini görmüyor musunuz diye soruyorlar. Rusya’da meydana gelen bu olaylardan sonra elbette bu krizi görmemek mümkün değil. Ama Türkiye’de kriz Rusya-Ukrayna meselesinden daha önce başladı. Hadi onları da kabul edelim. Cumhurbaşkanımızın zamanında söylediği bir sözü hatırlatmak istiyorum Ak Partili kardeşlerime, şöyle diyordu kendisi, ‘İhanet nedir bilir misiniz? Milli parasının değerini kaybettirmek büyük bir ihanettir.’ Devalüasyon yok diyenlere ispat olarak paramızın döviz karşısında geçen yıldan bu yana geçirdiği değişim yeterlidir.” diyerek ekonominin gidişatının düzeltilmesi için anahtarların bir an önce Saadet Partisi’ne teslim edilmesi gerektiğini söyledi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.