RİZENİN YENİ DÖVİZ & ALTIN ALIM-SATIM BÜROSU,  PIRLANTA GRUP BÜNYESİNDE YENİ BELEDİYE BLOKLARINDA HİZMETE AÇILDI

RİZENİN YENİ DÖVİZ & ALTIN ALIM-SATIM BÜROSU, PIRLANTA GRUP BÜNYESİNDE YENİ BELEDİYE BLOKLARINDA HİZMETE AÇILDI

RİZENİN YENİ DÖVİZ & ALTIN ALIM-SATIM BÜROSU PIRLANTA GRUP BÜNYESİNDE YENİ BELEDİYE BLOKLARINDA HİZMETE AÇILDI

Rize'nin ekonomik hareketliliği yeni bir ivme kazanarak, Pırlanta Grup bünyesinde faaliyete geçen  Döviz ve Altın BÜROSU, bugün itibariyle Rize Belediyesi yeni bloklarında kapılarını açtı. Özellikle son zamanlarda vatandaşların döviz ve altın alımına büyük bir talep göstermesi, Pırlanta Grup'un bu alandaki uzmanlığından faydalanarak yeni bir iş alanına yönelmesine neden oldu.

pirlanta-2.jpeg

Pırlanta Grup'un, Rize Belediyesi yeni bloklarındaki modern ve şık ofislerinde hizmete başlayan Döviz & Altın ALIM SATIM BÜROSU, bölgedeki ekonomik dinamizme katkı sağlamayı hedefliyor. Firmanın, kuyumculuk sektöründeki deneyimi ve güvenilirliği, döviz ve altın alım satım işlemlerinde de tercih edilmesini sağlayarak, Rize ekonomisinin daha da güçlenmesine aracılık edecek.

pirlanta-1.jpeg

Pırlanta Grup yöneticileri, "Rize'nin önde gelen kuyumcu firması olarak, vatandaşlarımızın artan taleplerine cevap vermek ve bölgedeki ekonomik potansiyeli daha da artırmak adına bu önemli adımı attık. Döviz & Altın ALIM SATIM BÜROSU, güvenilir hizmet anlayışımızla müşterilerimize kaliteli bir alım satım deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Rize'nin ekonomisine katkı sağlayarak, bölgedeki finansal çeşitliliğe destek olmayı hedefliyoruz" dedi.

rize-pirlanta-doviz-1-4.jpeg

Yeni Döviz & Altın ALIM SATIM BÜROSU faaliyete geçmesiyle birlikte, Rizeliler, güvenilir bir platformda döviz ve altın işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bir alternatif daha kazanmış oldu. Pırlanta Grup'un bu adımı, bölgedeki ekonomik çeşitliliği artırarak, Rize'nin finansal alanda daha güçlü bir konuma gelmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

rize-pirlanta-doviz-1-3.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum