Rize’nin Tanıtımına MÜSİAD Katkısı

Rize’nin Tanıtımına MÜSİAD Katkısı

MÜSİAD Rize Şubesinin misafiri olarak, Mayıs ayında ilimize yüzlerce işadamı gelecek. Rize’nin tanıtımı açısından çok önemli bir organizasyona evsahipliği yapacak olan MÜSİAD Rize Şubesi, hazırlıklara başladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi 'Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı' programının 4'üncüsünü gerçekleştirdi.

MÜSİAD Rize Şubesinin kuruluşundan bugüne kadar dernekte başkanlık ve yöneticilik yapmış üyelerin katılımıyla bu yıl 4'üncüsü yapılan 'Geçmişe Vefa, Geleceğe Saygı' programı Andon’da yapıldı. Toplantının ana konusu bu yıl Mayıs ayında Rize’de yapılacak olan MÜSİAD Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısıydı.

Çeşitli konularda istişare yapıldıktan sonra bir konuşma yapan MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, “MÜSİAD’lılar ile Rize’de buluşacağız. Bu tarihlerde Türkiye’nin önemli 500 Genel Merkezimiz tarafından yılda dört kez yapılan Genel İdare Kurulu (GİK) toplantılarından birinin şubemizin evsahipliğinde ilimizde yapılmasını talep ettik. Talebimiz olumlu karşılandı ve 24-25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde onur konuğu olarak bir Bakanın katılımıyla, Türkiye’deki işadamı Rize’de olacak. Şube olarak GİK hazırlıklarımıza başladık fakat bu toplantı MÜSİAD toplantısı olarak görülmemeli; bu toplantı Rize’nin toplantısıdır. Ticaretiyle, siyasetiyle, bürokrasisiyle, vatandaşıyla birlikte çayının, doğasının, kültürünün tanıtılacağı önemli bir toplantı olacaktır.” dedi.


Toplantı sonunda GİK programı için tertip komitesi oluşturularak, hazırlıklar görüşüldü.






Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.