Rize’nin En Önemli Vizyon Projelerinden Birisi “Çay Çarşısı”

Rize’nin En Önemli Vizyon Projelerinden Birisi “Çay Çarşısı”

Rize Valisi Kemal Çeber, yapımı hızlı bir şekilde devam eden Çay Çarşısı Projesinin son halini yerinde inceledi.

Vali Çeber, incelemelerinde Rize Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan’dan Çay Çarşısı Projesi’nin son durumu hakkında bilgi aldı.

Yapılan incelemelerin ardından Çay Çarşısı’nın Rize’nin en önemli vizyon projelerinden birisi olduğunu dile getiren Vali Çeber; ” İlimizle özdeşleşen ve ilimizi sembolize eden pek çok doğal ve tarihi güzelliğe sahibiz. Yapımı devam eden Çay Çarşısı’da tamamlandığında ilimizin önemli sembollerinden biri haline gelecek.

İlimizin en önemli ticaret kaynaklarından biri olan çayımızın pek çok çeşidini burada tanıtma imkanı bulacağız. Bu proje ile sadece Türkiye’de değil ilimize gelen turistlerin ziyaretleri ile birlikte uluslararası alandan da ürünlerimizi sergileme imkanı elde edeceğiz.

rize-vali-1.jpg

Bunların yanı sıra Çay Çarşısı içerisinde yer alacak olan sosyal alanlarla birlikte hemşehrilerimizi ve gelen misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlamayı hedefliyoruz. Ayrıca alanda yer alan dükkanlarımızda sadece çay değil ilimize özgü diğer ürünleride sergileme imkanımız olacak. Buda bizlere ticari ve kültürel anlamda büyük katkılar sağlayacak.   “ ifadelerini kullandı.

rize-vali-12.jpg

rize-vali-13.jpg

rize-vali-14.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.